R3 3100 sistem hangi parça yükseltilmeli?

Sistemi 3-5 arası yada daha yukarı sattığınızı farz edin ve bütçe 12 diyorsunuz dolasıyla elinizdeki bütçe de artacak en kötü 5 5600 6700 XT sistem alsanız hazır şekilde elinizde hala para kalıyor fakat işlemci ve ekran kartı alıp takarsanız elinizde para kalmayacak. Belki de 6800 bir ekran kartı bile alabilirsiniz. Ramler bile 3200 veya 3600 MHz olduğunda 5-15 fps rahat fark eder. Satmam diyorsanız da 5600 ve 6700 ekran kartı alın satmadan önce BIOS güncel olsun.
Yok hocam satmayacağım, benimde aklımda 6700xt + 5600 var aslında hocam ekran kartımı ve işlemciyi kenarda tutacağım, psu 750 istiyor 6800 de zaten ileride anakartımı da yükselteceğim.

6800 1080p darboğaz olur çoğu yerde 6700 de aaz da olsa olur çok canınızı sıkmaz diye düşünüyorum
Sağolun hocam öyle yapacağım olmadı, kasaya ileride soğutucu almaya gerek var mı hocam bu arada sıkıntı yaratır mı acaba bunları takınca hocam.

Sağ olun hocam öyle yapacağım olmadı, kasaya ileride soğutucu almaya gerek var mı hocam bu arada sıkıntı yaratır mı acaba bunları takınca hocam.

Soğutucuya ihtiyaç yok overclock yapmayacaksanız stok fan yeter. Anakartınız destekliyor bütün parçaları ileride B550 yaparsanız mükemmel bir sistem olur.

Soğutucuya ihtiyaç yok overclock yapmayacaksanız stok fan yeter. Anakartınız destekliyor bütün parçaları ileride B550 yaparsanız mükemmel bir sistem olur.
Teşekkürler hocam zaten ileriye dönük olsun istiyorum ileride b550 a pro almayı planlıyorum ilginiz için sağolun hocam. Rx6700xt + 5600 güzel ikili olacaklar inanıyorum ayriyetten b550 a pro anakart ile uzun süre götürecek beni hocam planım bu şu anlık.

@Lory7 hocam bir şey daha soracağım işlemci değişeceğim zaman BIOS güncel olsun diyorlar benim şu an BIOS en son sürümde başka bir işlem yapmama gerek yok değil mi 3.g sürüm.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam zaten ileriye dönük olsun istiyorum ileride B550-A Pro almayı planlıyorum ilginiz için sağ olun hocam. RX 6700 XT + 5600 güzel ikili olacaklar inanıyorum ayrıyeten B550-A Pro anakart ile uzun süre götürecek beni hocam planım bu şu anlık.

@Lory7 hocam bir şey daha soracağım işlemci değişeceğim zaman BIOS güncel olsun diyorlar benim şu an BIOS en son sürümde başka bir işlem yapmama gerek yok değil mi 3.g sürüm.

BIOS'tan çok anlamıyorum üzgünüm onun için yeni konu açın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı