R3 3100 sistem The Witcher 3 FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

BaranZ

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, hepinize iyi günler. Öncelikle bir hafta kadar önce yeni bir OEM sistem aldım. Özellikleri şöyle.

AMD R3 3100-ASUS TUF GTX1650 Super-EX-A320M-Gaming anakart- Seagate 1TB-Kingston 8 GB RAM 3200 MHz.
HyperX 240 GB SSD.

Ve FPS düşmesi yaşıyorum sebebini hala çözemiyorum. Oyunu yüksek ayarlarda oynuyorum, optimizasyon problemimi yoksa bilgisayarımla mı alakalı anlayamıyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler, iyi günler.

Merhabalar arkadaşlar, hepinize iyi günler. Öncelikle bir hafta kadar önce yeni bir OEM sistem aldım. Özellikleri şöyle.

AMD R3 3100-ASUS TUF GTX1650 Super-EX-A320M-Gaming anakart- Seagate 1TB-Kingston 8 GB RAM 3200 MHz.
HyperX 240 GB SSD.

Ve FPS düşmesi yaşıyorum sebebini hala çözemiyorum. Oyunu yüksek ayarlarda oynuyorum, optimizasyon problemimi yoksa bilgisayarımla mı alakalı anlayamıyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler, iyi günler.
Ram yetersiz kalabiliyor bir adet daha ram ekleyebilirsiniz.

Bence grafikleri düşürmeyi deneyebilirsiniz. Çokta anormal gelmedi bana açıkçası.
8GB RAM i5 2500 GTX660 ile dropsuz low - medium ayarlarda oynayabiliyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı