MusTa52 Hectopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:40 #1 Ne kadar ayar yaptıysam yapayım hep kastı. Player'de bu ayarlardan denemediğim ayar kalmadı. Ayrıca kullanan bir arkadaştan da onda kasmayan ayarları yapmama rağmen yine kastı. Maksimum 10 FPS görüyor üstüne çıkmıyor. Ben anlamadım. Sanallaştırma da açık aslında niye böyle olabilir ki? İşlemci R3 3100 Ekran kartı GTX1650 RAM 16 GB
Ne kadar ayar yaptıysam yapayım hep kastı. Player'de bu ayarlardan denemediğim ayar kalmadı. Ayrıca kullanan bir arkadaştan da onda kasmayan ayarları yapmama rağmen yine kastı. Maksimum 10 FPS görüyor üstüne çıkmıyor. Ben anlamadım. Sanallaştırma da açık aslında niye böyle olabilir ki? İşlemci R3 3100 Ekran kartı GTX1650 RAM 16 GB
Pepir Picopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:46 #2 GameLoop kullan mumu pek güvenli degil. Artı 0 Eksi
KS KS MusTa52 Hectopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:10 #3 Pepir dedi: GameLoop kullan mumu pek güvenli degil. Genişletmek için tıkla... Kasma problemi hangi emülatoru kullansamda oluyor. Artı 0 Eksi
Pepir dedi: GameLoop kullan mumu pek güvenli degil. Genişletmek için tıkla... Kasma problemi hangi emülatoru kullansamda oluyor.