Emovic
Hectopat
peki önerirmisin bana psuZaten Sharkon için vasat dedim.
hocam sizce kasa sıkıntı çıkarırmı çünkü sistemi komple aldım psu ve işlemci yok o kadar uyumlu olarak ne önerirsiniz
peki önerirmisin bana psuZaten Sharkon için vasat dedim.
hocam sizce kasa sıkıntı çıkarırmı çünkü sistemi komple aldım psu ve işlemci yok o kadar uyumlu olarak ne önerirsinizYaklaşık 30 TL gibi farkla bunu alabilirsiniz. Daha iyi bir PSU.
![]()
Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS PLUS Serisi Güç Kaynağı (AE-KCASP600) | Teknobiyotik
Aerocool KCAS PLUS 600W 80Plus Bronze Sertifikalı 50A Single Rail Güç Kaynağı 80Plus Bronze Sertifikalı KCAS PLUS 600W Kasanızın Yeni Güç Noktası Olacak! Güç ve Verimlilikte KCAS PLUS 600 ile Performansınızı Artırın Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan Aerocool; 600W'lık gerçek gücü...www.teknobiyotik.com
hocam psu sitesine güvenemedim bilinen sitelerdede 500 tl .dKasa fazla sıkıntı çıkarmaz. Sonuçta atla deve oyunu oynamayacak. Sistem toplanıp kalacak. Önemli olan PSU. Önerdiğim PSU ile sıkıntı olmaz. Rahat olun.
pinlerde sıkıntı çıkarmıTeknobiyotik sağlam sitedir. Güvenebilirsiniz. PSU kasaya sığar. Sıkıntı olmaz.
Teknobiyotik sağlam sitedir. Güvenebilirsiniz. PSU kasaya sığar. Sıkıntı olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.