R3 3100 ve RX 570 8GB sistem toplama

Düşük yazma hızı sıkıntısı vardı. Daha sonra zaten hiç çalışmadı.

4338 TL. 4500 TL bütçeye almanız gereken sistem budur, GTX 1650 Super ve RX 570 aynı fiyatta ve GTX 1650 Super RX 570'den daha güçlü, bu durumda RX 570 seçmek saçmalıktır, ve bildiğim kadarıyla SanDisk SSD Plus serisi kronik sorunlu, Power Boost güç kaynaklı kasa alıyorsunuz ve başka güç kaynağına ayrı masraf ödüyorsunuz gerek yok attığım sistemi alın.

4338 TL. 4500 TL bütçeye almanız gereken sistem budur, GTX 1650 Super ve RX 570 aynı fiyatta ve GTX 1650 Super RX 570'den daha güçlü, bu durumda RX 570 seçmek saçmalıktır, ve bildiğim kadarıyla SanDisk SSD Plus serisi kronik sorunlu, Power Boost güç kaynaklı kasa alıyorsunuz ve başka güç kaynağına ayrı masraf ödüyorsunuz gerek yok attığım sistemi alın.
hocam bana 4gb yeni nesil oyunlar için sıkıntılı olur dedilerr diye rx 570 8gb aldım herkes farklı bişey diyor

Hocam bana 4 GB yeni nesil oyunlar için sıkıntılı olur dedilerr diye RX 570 8 GB aldım herkes farklı bir şey diyor.

Hocam şu videoyu izleyin sadece 4 GB, 8 GB hiç bakmayın aradaki FPS farklarına bakın. RX 570 zaten 8 GB işleyecek kadar güçlü bir kart değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şu videoyu izleyin sadece 4 GB 8 GB hiç bakmayın aradaki FPS farklarına bakın. RX 570 zaten 8 GB işleyecek kadar güçlü bir kart değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam aldım zaten rx 570 iade edilirmiki kutusunu açtım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı