R3 3200G için işlemci soğutucuya gerek var mı?

mek yani saniye başına çizilen kare sayısı. Bun

Tamam, zaten aksini iddia etmedim burada, GPU kullanım seviyesi; özellikle 1080p çözünürlükte, AMD'nin 3. nesil Zen öncesi işlemcilerinde, rakibine kıyasla daha düşük olarak seyrediyordu, bu da daha düşük FPS olarak kullanıcıya yansıyordu 🙂.

Son düzenleme:
Tamam, zaten aksini iddia etmedim burada, GPU kullanım seviyesi; özellikle 1080p çözünürlükte, AMD'nin 3. nesil Zen öncesi işlemcilerinde, rakibine kıyasla daha düşük olarak seyrediyordu, bu da daha düşük FPS olarak kullanıcıya yansıyordu 🙂.
İyi değilim ben hocam bu günlerde😄 Geçen birine boş yere çıkıştım, şimdi bakıyorum yazdıklarıma ne alaka diyorum falan🤣

Arkadaşlar merak ettiğim sorular var. Ben şimdi stok fan ile en fazla ne kadar OC yapabilirim? İşlemciye, Vega 8 ve RAM OC yaparsam ne kadar performans artışı olur? Şimdiden teşekkür ederim.
CPB ayarını kapatıp işlemcini 1.1V civarı bir voltaj ile 3.8GHz hıza sabitle. Sonra Vega 8 ve RAM için yapabildiğin kadar OC yap 😀

Bir de RAM tek kanal ise bir RAM daha alıp çift kanal yap. İki kata yakın FPS farkı oluyor.

İyi değilim ben hocam bu günlerde😄 Geçen birine boş yere çıkıştım, şimdi bakıyorum yazdıklarıma ne alaka diyorum falan🤣

Önemli değil dostum 🙂, her günümüz bir olmayabiliyor, hele ki şimdi bu pandemi sürecinde aylarca evde kalmamız; dolaylı veya dolaysız yönden birçok açıdan zaten hepimizi etkilemiş durumda; o anki psikolojimize bağlı olarak istemeden de olsa bazen ne yazdığımızı bilmiyoruz, saygı çerçevesi içerisinde iletişim kurabildiğimiz sürece sorun yok 😀. Bu arada profil fotoğrafını beğendim 😁, BF5'te de avatar olarak kullanıyor musun?

Son düzenleme:
Önemli değil dostum 🙂, her günümüz bir olmayabiliyor, hele ki şimdi bu pandemi sürecinde aylarca evde kalmamız dolaylı veya dolaysız yönden birçok açıdan zaten hepimizi etkilemiş durumda; o anki psikolojimize bağlı olarak istemeden de olsa bazen ne yazdığımızı bilmiyoruz, saygı çerçevesi içerisinde iletişim kurabildiğimiz sürece sorun yok 😀. Bu arada profil fotoğrafını beğendim 😁, BF5'te de avatar olarak kullanıyor musun?
BF5 uzun süredir oynamıyorum hocam dolayısıyla Origin'e hiç girmiyorum. Geri dönersem yapacağım 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı