R3 3200G sistem tepki vermiyor

Sam Bridges

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Acil olarak yardımınıza ihtiyacım var.
Şu an anakarta (Gigabyte B450M S2H)
R3 3200G (ekran kartım yok)
24pin.
8pin.
RAM.
HDMI.
SATA + SATA güç.
Klavye.
Mouse.

Bağlantılarını yaptım. Klavyeden ışık geliyor, mouse ise bağladığımda güç aldığına dair göz kırpma efekti veriyor. Ancak ben tornavida ve kısa devre ile çalıştırmaya çalıştığımda hiçbir dönüş alamıyorum. Lütfen yardımcı olun, teşekkürler.

BİOS'un güncel olmayabilir. Yanlış bilmiyorsam o anakart 3.nesiller için BİOS güncellemesi istiyor.

Çalışıyordu normalde hocam. Sistem upgrade için ayırmıştım sistemi ve kasadaki bir problemden dolayı kasayı garantiye verecektim. Şu an denediğimde çalışmıyor, kafayı yiyeceğim.
Her tornavida iletken olmak zorunda değil başka bir metal değdir, ek olarak doğru Power Switch portuna kısadevre yaptırdığina emin misin?

24 pin ve 8 pini kontrol et tam oturmuş olmalılar aynı şekilde bellekleri de...

Maalesef halen sonuç alamıyorum. Power + ve - Switch'lerini kısa devre yapıyorum, 3 farklı metal uçlu tornavida ile bile denedim. RAM'in slotunu değiştirdim. Hala sonuç alamıyorum :(

Son düzenleme:
Güç kaynağınızı başka bir bilgisayarda test etme ihtimaliniz var mı? Eğer çalışırsa anakartta bir sorun olmuş olabilir.

Maalesef yok hocam. Ancak anakart veya güç kaynağı daha dün çalışıyordu. Switch'leri birden fazla kez kısa devreye zorlamam hemencecik sorun çıkarır mı? Çıkarmazsa sanki halen bağlantı eksik gibi hissediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı