R3 3200G ve RX 570 sistem özelleştirme

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, masaüstü bilgisayar olarak AMD R3 3200G-GIGABYTE RX570GAMING-GA-A320M-S2H-TOSHIBA 1TB DİSK-KINGSTON 8GB RAM - Vatan Bilgisayar önerdiler. Sizce değer mi? Birkaç da sorum olacak.
1- Sisteme SSD takılabiliyor mu?
2- DVD yok sanırım. Harici olarak almama lüzum var mı?
3- Sadece arka kısımda mı USB girişleri var?
Şimdiden teşekkürler.
Bütçenizi söyleyin o fiyata Vatan üzerinden çok daha iyisini toplayalım 😀
Hazır KDV indirimi varken 1650S veya 1660S içeren sağlam bir şey toplanır 😀

Bu sistem alınmaz neden
- Ryzen 3 3200G yerine Ryzen 5 1600 koysaydılar keşke fiyatları aynı olmasına rağmen.
- RAM neden 2666 MHz konmuş anlamış değilim.
- Başta SSD koymak yerine neden HDD koymuşlar.
- 600W PSU var tamam güzel lakin işlemci ve ekran kartı için 400W yeter zaten. İşlemci en az 1600 olmadığından en fazla hangi ekran kartını besleyebilir?
- Kasanın ön kısmınında az hava alacak alan var.
- A320 olması düşündürür (çok bilmediğimden o konuya girmiyorum)

Bu sistem alınmaz neden
- Ryzen 3 3200G yerine Ryzen 5 1600 koysaydılar keşke fiyatları aynı olmasına rağmen.
- RAM neden 2666 MHz konmuş anlamış değilim.
- Başta SSD koymak yerine neden HDD koymuşlar.
- 600W PSU var tamam güzel lakin işlemci ve ekran kartı için 400W yeter zaten. İşlemci en az 1600 olmadığından en fazla hangi ekran kartını besleyebilir?
- Kasanın ön kısmınında az hava alacak alan var.
- A320 olması düşündürür (çok bilmediğimden o konuya girmiyorum)
Peki fiyatı o civarda ne alabilirim? Toplama sıcak bakmıyorum alacaksam hazır alırım.

O fiyata R5 1600 AF olan sistem toplanır. Kasa kötü. Işlemci darboğaz yapar diye düşünüyorum. Şöyle bir şey yaptım
R5 1600 AF.
Gigabyte B450M S2H
8 GB RAM
FSP kasa Fsp CMT110A USB 3.0 500W Midi Tower Pencereli Gaming Kasa - incehesap.com.
480 GB SSD
RX 570 ITX(sinerji). Bu sistem çok daha iyidir. Yaklaşık 3450 TL civarı oluyor.
Şu nasıl peki? AMD Ryzen 3 3200G 3.2GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Çok bilgim yok bu konularda o yüzden her şeyi soruyorum 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı