Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Öncelikle merhaba, birkaç gün önce R3 3200U ve Vega 3'e sahip bir laptop satın aldım. Valorant tarzı hafif oyunlarda test ettim kendisini. Kendisi oyunlarda ortalama 4.5-6W maksimum ise 7-8W çekiyor ve bu bana komik geldi, Valorant'ta bile tam akıcı değil bu nedenle.
U serisi bir işlemci olduğu için galiba AMD Ultra düşük güç tüketimi için bayağı kısmış bu işlemciyi sanırım. Şu an 60-65 derece arasında geziyor maksimum yük altında. Amacım minimum 12-15W dolaylarına çekmek kendisini Ryzen Controller ile, fazla bir merak içerisinde değilim. 25 veya daha yüksek TDP'ye çekmeyi siz önermiyorsanız düşünmüyorum. Bana Ryzen Controller ile yapılabilecek iyi bir değer fikri verebilir misiniz?
Ryzen Controller üzerinden Vega 3'e de öneri alabilirim. @Vio
U serisi bir işlemci olduğu için galiba AMD Ultra düşük güç tüketimi için bayağı kısmış bu işlemciyi sanırım. Şu an 60-65 derece arasında geziyor maksimum yük altında. Amacım minimum 12-15W dolaylarına çekmek kendisini Ryzen Controller ile, fazla bir merak içerisinde değilim. 25 veya daha yüksek TDP'ye çekmeyi siz önermiyorsanız düşünmüyorum. Bana Ryzen Controller ile yapılabilecek iyi bir değer fikri verebilir misiniz?
Ryzen Controller üzerinden Vega 3'e de öneri alabilirim. @Vio
Son düzenleme: