R3 3300X ve RX 5600 XT vs R3 3300X ve GTX 1660S

İki aşağıda da PSU kapağı açık, diğer seçenek High Power.
SSD'yi değiştiremem, çok pahalı oluyor.
RAM değiştirebilirim, CL15 ama gerek var mı?

Kesinlikle High Power 600 seçin. Açıkçası GeIL markasi bana çok güven vermiyor. Teknobiyotik olmasa zaten kimsenin o markadan haberi de olmayacaktı.

İki aşağıda da PSU kapağı açık, diğer seçenek High Power.
SSD'yi değiştiremem, çok pahalı oluyor.
RAM değiştirebilirim, CL15 ama gerek var mı?

High Power olabilir. Kingston RAM olur. RDR 2'de bile ayarları çek Ultra'ya korkma.

GEİL özellikle avrulada meşhur yani iyi marka. Bir de yazım yanlışı için özür dilerim. *İki kasanın da PSU kapağı açık.
Yani PSU ve RAM değiştirip 1. sistemi mi alayım? Anakart değiştiremem, OC gerek yok diyorsunuz. Bana çalıştırsın yeter. :)
Edit: Dediğiniz gibi yaptım, 82TL arttı. Sandisk iyidir değil mi? RAM de aynı kalırsa bu sefer 16TL artıyor.

GeIL özellikle avrula da meşhur yani iyi marka. Bir de yazım yanlışı için özür dilerim. *İki kasanın da PSU kapağı açık.
Yani PSU ve RAM değiştirip 1. sistemi mi alayım? Anakart değiştiremem, OC gerek yok diyorsunuz. Bana çalıştırsın yeter. :)

PSU kesinlikle değiştir. Bana kalırsa RAM'leri de HyperX yap ama yapamam diyorsan sen bilirsin tabii ama kesinlikle PSU değiştir ve 1.sistemi al dostum.

RAM gerekli mi? CL15 olunca kayda değer gelişme oluyor mu? 65TL daha artıyor. :(

Çok kararsız bir insansın açıkçası ben de öyleyimdir😀samimi konuşayım kanka bak eğer 65TL vermek istemezsen sıkıntı olmaz ha ama verirsen hem daha kaliteli bir marka hem de CL15 gecikme değerine sahip. Yani 65TL için değer bence.

Çok kararsız bir insansın açıkçası ben de öyleyimdir😀samimi konuşayım kanka bak eğer 65TL vermek istemezsen sıkıntı olmaz ha ama verirsen hem daha kaliteli bir marka hem de CL15 gecikme değerine sahip. Yani 65TL için değer bence.
Tamamdır, sağ ol. PS4'den geçiyorum, 1 yıldır da araştırma yapıyorum. RX 580 ile başlamıştım, büyük ihtimal RX 5600 XT ile bitireceğim... Bu arada şimdi düşündüm de, 65TL vermek yerine OC yapacağım. Taktım kafaya. S2H'da da sorun olmaz herhalde. Sandisk SSD ve Dark Diamond Pro Mesh kasa sorun çıkarmıyorsa en yakın zamanda alacağım?

Tamamdır, sağ ol. PS4'den geçiyorum, 1 yıldır da araştırma yapıyorum. RX 580 ile başlamıştım, büyük ihtimal RX 5600 XT ile bitireceğim... Bu arada şimdi düşündüm de, 65TL vermek yerine OC yapacağım. Taktım kafaya. S2H'da da sorun olmaz herhalde. SanDisk SSD ve Dark diamond Pro mesh kasa sorun çıkarmıyorsa en yakın zamanda alacağım?

Çıkarmaz S2H gayet ideal bir model. Kasa da iyi SSD'de sorun çıkarmaz. İnan bana 3200 ile 3000MHz arasında bir fark yok ama sen bilirsin.

Çıkarmaz S2H gayet ideal bir model. Kasa da iyi SSD'de sorun çıkarmaz. İnan bana 3200 ile 3000MHz arasında bir fark yok ama sen bilirsin.
3200MHz CL15 yapabilirsem mükemmel olacak. Olmazsa da sağlık olsun, deneyim edinmiş olurum. 🙂 RGB PSU'ya özenmiştim aslında, genelde herkes övüyor, onu biraz daha düşünüp kararımı vereceğim. ASRock ekran kartı da 3 fanlı, umarım o da üzmez. Herkes Sapphire dese de pahalıya geliyor...

3200MHz CL15 yapabilirsem mükemmel olacak. Olmazsa da sağlık olsun, deneyim edinmiş olurum. 🙂 RGB PSU'ya özenmiştim aslında, genelde herkes övüyor, onu biraz daha düşünüp kararımı vereceğim. ASRock ekran kartı da 3 fanlı, umarım o da üzmez. Herkes Sapphire dese de pahalıya geliyor...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı