R3 4300GE sistem açılıyor ama hiçbir işlem yapılmıyor

Yer
Antalya
Merhaba, bilgisayarımı kapatacaktım ama güncelle ve kapat yazısı vardı. Ben de evden hızlı bir şekilde çıkıyordum beklemek yerine direkt bilgisayarın PSU tuşundan kapattım. Yaklaşık 2 saat sonra bilgisayarı açtım ama çok yavaş açıldı ve masaüstü yüklendi, görev çubuğunda sadece başlat simgesi var diğerleri gözükmüyor. Bilgisayar hiçbir işlemi yapmıyor dosyalara falan girmiyor çok fazla kasıyor kullanamıyorum CMD bile açamıyorum. Normalde çok hızlı bir bilgisayardı.

(ramleri tek tek denedim sonuç aynı)
( laptoptan yazıyorum)

Sistem özelliklerim;

Windows 10

Gigabyte B450M S2H
8+8 3200 MHz RAM
AMD R3 4300GE işlemci
500 GB Seagate 7200 RPM HDD

Mental sağlığım yerinde değil bipolar bozukluğum var cansız varlıklara şiddet eğilimindeyim. Bana gelip format at düzelir demeyin ben borsacıyım hdd hayatımdan daha değerli teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba, bilgisayarımı kapatacaktım ama güncelle ve kapat yazısı vardı. Ben de evden hızlı bir şekilde çıkıyordum beklemek yerine direkt bilgisayarın PSU tuşundan kapattım. Yaklaşık 2 saat sonra bilgisayarı açtım ama çok yavaş açıldı ve masaüstü yüklendi, görev çubuğunda sadece başlat simgesi var diğerleri gözükmüyor. Bilgisayar hiçbir işlemi yapmıyor dosyalara falan girmiyor çok fazla kasıyor kullanamıyorum CMD bile açamıyorum. Normalde çok hızlı bir bilgisayardı.

(ramleri tek tek denedim sonuç aynı)
( laptoptan yazıyorum)

Sistem özelliklerim;

Windows 10

Gigabyte B450M S2H
8+8 3200 MHz RAM
AMD R3 4300GE işlemci
500 GB Seagate 7200 RPM HDD

Mental sağlığım yerinde değil bipolar bozukluğum var cansız varlıklara şiddet eğilimindeyim. Bana gelip format at düzelir demeyin ben borsacıyım hdd hayatımdan daha değerli teşekkürler.
SSD'ye geçmeyi deneyin, çok fark edecektir. Harddisk devri kapandı artık hız anlamında herkes hız için SSD kullanıyor. Anakartınız NVME destekliyor, NVME geçmenizi öneririm daha hızlıdır.

Bİrkaç yöntem var aslında bilgisayarınızdaki önemli verilerin yerini biliyorsanız şu videodaki sistemi uygulayın.
(Harici disk ya da USB gerekli)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bİrkaç yöntem var aslında bilgisayarınızdaki önemli verilerin yerini biliyorsanız şu videodaki sistemi uygulayın.
(Harici disk ya da USB gerekli)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

hocam hdd de bad sector taraması falan yaptım hiçbir sorun görünmüyor aslında

Sorunun HDD de olduğunu düşünmüyorum. Windows güncelleme sonrası hata vermiş olabilir. Bu duruma benzer Win 8 de yaşamıştım zamanında yukarıda attığım video ile verileri alıp mecburen format atıp düzetmiştim.

Aklıma bir de Windows onarım geliyor olmazsa onu deneyin.

Sorunun HDD de olduğunu düşünmüyorum. Windows güncelleme sonrası hata vermiş olabilir. Bu duruma benzer Win 8 de yaşamıştım zamanında yukarıda attığım video ile verileri alıp mecburen format atıp düzetmiştim.

Aklıma bir de Windows onarım geliyor olmazsa onu deneyin.
windows onarımı nasıl yapabilirim ? bilgisayar açılmıyor çünkü

Bu işlemi deneyin.

parola istedi, doğru girdim yanlış dedi. sıfırladım yine yanlış dedi :d

Technopat Haberler

Geri
Yukarı