Bu ne kanka?
Ne ne?Bu ne kanka?
Aşırı cringe, saçma ve gereksiz olmuş kusura bakmayın. Arkadaki şarkıdan 5-0 kaybetti zaten.Ne ne?
Aşırı cringe, saçma ve gereksiz olmuş kusura bakmayın. Arkadaki şarkıdan 5-0 kaybetti zaten.
Bu edit bile değil. Sadece video ve beyaz ekran koymuşsun.
Bu edit bile değil. Sadece video ve beyaz ekran koymuşsun.
Edit anlayışın buysa yapabileceğim bir şey yok. Nasıl bir oyun olduğunu biliyoruz zaten. Oyun tanıtımı yapıyorsun resmen.Ahah Valorant fanboy.
Ne yapmamı bekliyorsun bro anlamadım? Açsana editi biraz.
Anlamadım video dışında ne konuluyor![]()
Edit anlayışın buysa yapabileceğim bir şey yok. Nasıl bir oyun olduğunu biliyoruz zaten. Oyun tanıtımı yapıyorsun resmen.
Ne anlatıyorsun? Afedersiniz totosunu kaldıramayın Supra'nın ve JDM'in fanı olmaktan iyidir CS:GO, Valorant gibi oyunların fanı olmak.Ahah Valorant fanboy
CS:GO supremeyim, Faceit 6 leveldim zamanında. Supra fanı falan da değilim. Supra da balondur ayrıca, Valorant fanı olmak ezikliktir.Ne anlatıyorsun dayı? Afedersiniz totosunu kaldıramayın Supra'nın ve JDM'in fanı olmaktan iyidir CS:GO, Valorant gibi oyunların fanı olmak.
CS:GO supremeyim, FACEIT 6 leveldim zamanında. Supra fanı falan da değilim. Supra da balondur ayrıca, Valorant fanı olmak ezikliktir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.