R5 1500X CoD Warzone ani FPS düşmesi

Sansür

Megapat
Daha fazla  
Selamlar.CoD Warzone'da FPS çok oynuyor ve akıcı oyun oynayamıyorum. Yeri geliyor 30-40 görüyorum yeri geliyor 80 90 FPS alıyorum. Haritanın belli bölgelerinde genelde kalabalık olan yerlerde daha düşük FPS alıyorum. Sistemimin yettiğini düşünüyorum yine de bakarsanız sevinirim.

İşlemci: Ryzen 5 1500X.
Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti Gaming X. 4 GB
RAM: 16 GB.
Driver'lar güncel.
Windows 10 sürüm 2004.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sisteme sahibim bir tek ekran kartım tek fanli 1050ti, üzülerek söylemeliyim ki 1050ti warzone icin yeterli bir kart değil. Minimum gereksinimlere bakarsan en az GTX 1650 istediğini göreceksin. Biz 1050ticıların upgrade vakti geldi sanırım

Aynı sisteme sahibim bir tek ekran kartım tek fanli 1050 Ti, üzülerek söylemeliyim ki 1050 Ti Warzone icin yeterli bir kart değil. Minimum gereksinimlere bakarsan en az GTX 1650 istediğini göreceksin. Biz 1050TICILarın upgrade vakti geldi sanırım.

Peki. Arkadaşımda R5 2400G 1050 Ti 4 GB, 8 GB RAM var ama akıcı oynuyor bende buna şaşırıyorum. Ayarlarımız aynı. Hatta en düşüğe veya en yükseğe alsam bile bir şey değişmiyor. Arkadaşım 60 altını nadir görüyor sebebi nedir üstelik onda 8 GB RAM olmasına rağmen.

Peki. Arkadaşımda R5 2400G 1050 Ti 4 GB, 8 GB RAM var ama akıcı oynuyor bende buna şaşırıyorum. Ayarlarımız aynı. Hatta en düşüğe veya en yükseğe alsam bile bir şey değişmiyor. Arkadaşım 60 altını nadir görüyor sebebi nedir üstelik onda 8 GB RAM olmasına rağmen.
Sorun tam şudur diyemem ama SSD, HDD farkı olabilir veya HDD'leriniz arasındaki fark olabilir veya ram frekans farkları bile olabilir. Açıkçası birden fazla sebebi olabilir böyle bir şeyin ama ortalama olarak 1050ti'in verdiği değerleri alıyorsunuz siz de ve en kolay çözüm ekran kartını yükseltmek olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı