R5 1500X GTX 1060 Sisteme Upgrade Önerisi

Cem Argun

Kilopat
Herkese saygılar yeni bir bilgisayar topladım 5-6 önce GTX 1060 6 GB ekran kartı AMD Ryzen 1500X işlemci kullanıyorum 8 GB 3000 MHz'de RAM takılı şimdi kritik bir noktadayım RAM kısmını 16 mı yapsam ya da SSD mi alıp kullansam en mantıklısı sizce hangisi ne yapmalıyım. Bu arada M.2 yuvası yok SSD alırsam SATA 3 olacak. Yani sormak istediğim SSD aldığımda yok artık mı olacağım RAM kısmını güncellersem iyi mi olacak RAM tek çift kanal bellek değil takılı olan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Frekans ve model aynı olursa daha iyi bazıları özellikle arıza çıkarıyor bu durumlarda.

Birde buna bak:
Usta sormamın sebebi CPU-Z'den baktım benim RAM modeli ;
bu ama fiyata bir baksana 400 lira nerdeyse o yüzden şaşırdım aynı frekans ve özellikte daha uygunları var ilgilendiniz sizde teşekkür ederim.

Usta sormamın sebebi CPU-Z'den baktım benim RAM modeli ;
bu ama fiyata bir baksana 400 lira nerdeyse o yüzden şaşırdım aynı frekans ve özellikte daha uygunları var ilgilendiniz sizde teşekkür ederim.

Usta dediğim gibi yani biraz paraya kıymak gerekiyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı