R5 1500X ve RX 580 4GB Aorus Sistem Toplama

emir ard

Hectopat
Aşağıdaki sistemle oyunlarda hangi değerlerde FPS alabilirim ve değişmesi gereken parçalar varsa yorumunuza katmanızi rica ediyorum.

Kasa olarak: EVEREST RAMPAGE COBRA GAMING 600W SİYAH USB 3.0 MidT ATX KASA

Kasada güçlü bir PSU olduğu için ve içine sıvı soğutma takmayacagim için fan takma sayısı fazla olduğu için ve görünüş bakımından da hoş durduğu için tercih ettim. Kasanın içine 120mmlik kırmızı LED'li fanlar ile tüm fan deliklerini dolduracağım.

Anakart olarak:
Oyun odaklı olacağı için ryzen işlemciye uyumlu olcak ve ses desteği bakımından birde o.c desteği olacağı için bu anakarti secdim. Kırmızı LED'leri sayesinde de kasanın içini kıpkırmızı renklendirirmeme yardımcı olacak.

İşlemci olarak:
Sisteme dorbogaz yapmicak ve fiyat performans olarak gayet güzel bir işlemci olacağını düşünüyorum.

RAM olarak:
  • http://www.vatanbilgisayar.com/gski...lgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
Anakart 3200 MHz destekliyor fakat bana 3000 MHz yeteceğini düşünüyorum. RGB LED'lerini de kırmızı ayarlarsam renklendirme işini tamamlamış olurum [emoji3]

Ekran kartı olarak:
Ekran kartı konusunda kararsızım sizin düşüncelerinizi bekliyorum. Ama +1300 olmicak şekilde:

Depolama olarak:
  • Elimde mevcut 7200 RPM 1 TB HDD bulunuyor.

SSD olarak:
240 GB'in bana yeteceğini düşünüyorum. Fiyat performans olarak da hakkını vereceğini düşünüyorum.

PSU olarak:
  • Kasanın içinde mevcut 600W bulunuyor.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 1600 daha iyi olur ve 580 güzel bir seçim olur.

Ve psu da almanizi tavsiye ederim yada kasayı varsa PSU suz alın. İşinizi sağlama alın .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı