Arkadaşlar, sinerjiden almayı düşünüyorum da, 12nm mi bilen varsa yazabilir mi? Galiba soğutucudan anlaşılıyormuş. Eğer değilse nereden temin edebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum.
Ben n11.com üzerinden NeArarsanVar adlı satıcıdan aldım. 12 NM olduğundan haberim bile yoktu. R3 2200G'den R5'e terfi edeyim derken aldım ve mutluyum. Teknobiyotik'te satılıyor.
Ben n11.com üzerinden neararsanvar adlı satıcıdan aldım. 12 nm olduğundan haberim bile yoktu. R3 2200G'den R5'e terfi edeyim derken aldım ve mutluyum. Teknobiyotik'te satılıyor.
Yanlış bir bilgilendirme olmasın ama kullanıcı yorumları 12 NM olduğunu söylüyor ise gelebilir. Kumar oynamak gibi bir iş. Sinerji'de 12 NM olduğunu söylemişti.
Ben n11.com üzerinden NeArarsanVar adlı satıcıdan aldım. 12 NM olduğundan haberim bile yoktu. R3 2200G'den R5'e terfi edeyim derken aldım ve mutluyum. Teknobiyotik'te satılıyor.
Yanlış bir bilgilendirme olmasın ama kullanıcı yorumları 12 nm olduğunu söylüyor ise gelebilir. Kumar oynamak gibi bir iş. Sinerji'de 12 nm olduğunu söylemişti.
Cuma günü n11.com üzerinden NeArarsanVar adlı satıcıdan sipariş verdim Cumartesi günü teslim aldım. AF olarak geldi ve paketleme güzeldi. Ek olarak Steam kodu geldi ama daha kullanmadım.
O zaman Sinerji'ye sorayım, değilse Hepsiburada üzerinden neararsanvar adlı satıcıdan satın alırım. Herkese teşekkürler. Peki bu işlemci 1660 Super rahat besler değil mi?