Arkadaşlar, sinerjiden almayı düşünüyorum da, 12nm mi bilen varsa yazabilir mi? Galiba soğutucudan anlaşılıyormuş. Eğer değilse nereden temin edebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum.
Ben n11.com üzerinden neararsanvar adlı satıcıdan aldım. 12 nm olduğundan haberim bile yoktu. R3 2200G'den R5'e terfi edeyim derken aldım ve mutluyum. Teknobiyotik'te satılıyor.
Kutuyu açmadan belli oluyor diyorlar seri numarasından. 1600AF. Kutuyu incelersiniz, eski model yazıyor ise açmadan iade edersiniz.O satıcı Hepsiburada'da var. Ve çoğu kişi 12nm olduğunu söylüyor. Hepsiburada'dan alırsam gelme ihtimali var mıdır?
Yanlış bir bilgilendirme olmasın ama kullanıcı yorumları 12 NM olduğunu söylüyor ise gelebilir. Kumar oynamak gibi bir iş. Sinerji'de 12 NM olduğunu söylemişti.O satıcı Hepsiburada'da var. Ve çoğu kişi 12nm olduğunu söylüyor. Hepsiburada'dan alırsam gelme ihtimali var mıdır?
Açıklamada zaten 12 NM olduğunu belirtmiş ve fiyatı uygun olduğu için alınabilir.Ben n11.com üzerinden NeArarsanVar adlı satıcıdan aldım. 12 NM olduğundan haberim bile yoktu. R3 2200G'den R5'e terfi edeyim derken aldım ve mutluyum. Teknobiyotik'te satılıyor.
Kutuyu açmadan belli oluyor diyorlar seri numarasından. 1600 AF. Kutuyu incelersiniz, eski model yazıyor ise açmadan iade edersiniz.
Yanlış bir bilgilendirme olmasın ama kullanıcı yorumları 12 nm olduğunu söylüyor ise gelebilir. Kumar oynamak gibi bir iş. Sinerji'de 12 nm olduğunu söylemişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.