R5 1600 12nm nereden temin edilebilir?

Ben n11.com üzerinden neararsanvar adlı satıcıdan aldım. 12 nm olduğundan haberim bile yoktu. R3 2200G'den R5'e terfi edeyim derken aldım ve mutluyum. Teknobiyotik'te satılıyor.

O satıcı Hepsiburada'da var. Ve çoğu kişi 12nm olduğunu söylüyor. Hepsiburada'dan alırsam gelme ihtimali var mıdır?

O satıcı Hepsiburada'da var. Ve çoğu kişi 12nm olduğunu söylüyor. Hepsiburada'dan alırsam gelme ihtimali var mıdır?
Yanlış bir bilgilendirme olmasın ama kullanıcı yorumları 12 NM olduğunu söylüyor ise gelebilir. Kumar oynamak gibi bir iş. Sinerji'de 12 NM olduğunu söylemişti.

Ben n11.com üzerinden NeArarsanVar adlı satıcıdan aldım. 12 NM olduğundan haberim bile yoktu. R3 2200G'den R5'e terfi edeyim derken aldım ve mutluyum. Teknobiyotik'te satılıyor.
Açıklamada zaten 12 NM olduğunu belirtmiş ve fiyatı uygun olduğu için alınabilir.

Kutuyu açmadan belli oluyor diyorlar seri numarasından. 1600 AF. Kutuyu incelersiniz, eski model yazıyor ise açmadan iade edersiniz.

Öyle bir şey olabilir mi? 14 nm geldi diyelim, iade edebilir miyim?

Yanlış bir bilgilendirme olmasın ama kullanıcı yorumları 12 nm olduğunu söylüyor ise gelebilir. Kumar oynamak gibi bir iş. Sinerji'de 12 nm olduğunu söylemişti.

Hocam zahmet olmazsa Sinerji'den bi baksanız, soğutucu yeni gibi geldi de.

Cuma günü n11.com üzerinden NeArarsanVar adlı satıcıdan sipariş verdim Cumartesi günü teslim aldım. AF olarak geldi ve paketleme güzeldi. Ek olarak Steam kodu geldi ama daha kullanmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı