R5 1600 AF işlemci GTX 1660 ekran kartını besler mi?

Aseyt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni bir sistem aldım ve sistemimin özellikleri şunlar:
Ryzen 5 1600 AF 12 nm işlemci.
GTX 1660 6 GB OC ekran kartı.
B450 anakart.
G.Skill 3200 MHz 8*2 GB RAM.

Bir arkadaşım bana işlemcinin ekran kartına oranla düşük güçte olduğunu, işlemcinin ekran kartına yetmeyeceğini söyledi söyledi ben de foruma koştum. Sorum şudur:
Bu sistem ile günümüz oyunlarında (Cyberpunk, Cold War vs.) Darboğaz yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahat bir şekilde besler. Rakibi olan 8400, RTX 2060 bile besleyebiliyor.

1600 AF'ye OC yapmak için bu kadar para harcamaya gerek yok. Ayrıca SE-224-XT tek fanla bile Esports Duo'ya kafa tutuyor, çift fanlı hali geçer bile. @The Man From E.A.R.T.H.
Şahsen 2060'ın üstündeki kartları 1600AF ile 1080p'de kullanmak için hiç OC toplarına girmezdim, tekli çekirdek performansı belli bu işlemcinin. En azından 3600 gibi bir alternatif bu tarz bir senaryo açısından başlangıç olarak daha mantıklı bir seçenek olurdu benim için..

Şahsen 2060'ın üstündeki kartları 1600AF ile 1080p'de kullanmak için hiç OC toplarına girmezdim, tekli çekirdek performansı belli bu işlemcinin. En azından 3600 gibi bir alternatif bu tarz bir senaryo açısından başlangıç olarak daha mantıklı bir seçenek olurdu benim için..
Aynı fikirdeyim, arkadaş "1600 AF'ye OC yapmak isterseniz" dediği için öyle dedim zaten ben de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı