R5 1600 AF ve RX 5500 XT sistemde FPS düşmesi

Berkocuk

Hectopat
Makaleler
2
Ekran kartı RX 5500 XT. (sürücüsü yüklü ve güncel)

İşlemci AMD Ryzen 5 1600 AF.

RAM 16 GB.

1 Tane SSD var sadece ve 500 Watt 80+ Genelde bu sorunu PUBG'de yaşıyorum ama diğer oyunlarda da oluyor mesela: 135 FPS alıyorum ekranı tam başka bir yöne çeviriyorum bir anda 100 FPS oluyor ve o anda takılıyor bana artık sıkıldım bu sorundan. Bana lütfen yardım edin, belki şunu yüklemişsindir belki sorun yüklü olan bir programdandır deyin. Bir şey deyin, PC'yi yeni aldık 3 ay mı ne oldu ve Teknobiyotikten aldık. E2.5xt aldık gerekli bir program mı var ya da bilgisayarı ilk aldığımda neyi yapmam gerekiyordu? Ben artık akıcı oyun oynamak istiyorum. yardım edin!

Ekran kartı RX 5500 XT. (sürücüsü yüklü ve güncel)

İşlemci AMD Ryzen 5 1600 AF.

RAM 16 GB.

1 Tane SSD var sadece ve 500 Watt 80+ Genelde bu sorunu PUBG'de yaşıyorum ama diğer oyunlarda da oluyor mesela: 135 FPS alıyorum ekranı tam başka bir yöne çeviriyorum bir anda 100 FPS oluyor ve o anda takılıyor bana artık sıkıldım bu sorundan. Bana lütfen yardım edin, belki şunu yüklemişsindir belki sorun yüklü olan bir programdandır deyin. Bir şey deyin, PC'yi yeni aldık 3 ay mı ne oldu ve Teknobiyotikten aldık. E2.5xt aldık gerekli bir program mı var ya da bilgisayarı ilk aldığımda neyi yapmam gerekiyordu? Ben artık akıcı oyun oynamak istiyorum. yardım edin!
Ram tek kanal mı? çift kanal mı?

ram ler 8x2
darboğaz olduğunu düşünmüyorum v sync açık da oynadım kapalı da fark etmiyor
gerçekten sıkıldım bu sorundan
Yardımedecek yokmu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı