R5 1600 AF'ın kötü bir işlemci olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 GB Ram ile 16 GB Ram karşılaştırmak gibi ikisi neredeyse aynı gibidir oyunu Ultraya aldığın zaman 8GB ram çuvallar aynı R5 1600AF gibi.
Yok anlamayacaksın sen. Zaten bu kadar insan yazdığına göre çok inatçısınız. Moderatörlerin bu konuyu erkenden kapatması lazımdı bence, neyse siz daha fazla para verdiniz diye o işlemciyi daha iyi sanmaya devam edin. Bye.
 
Yok anlamayacaksın sen. Zaten bu kadar insan yazdığına göre çok inatçısınız. Moderatörlerin bu konuyu erkenden kapatması lazımdı bence, neyse siz daha fazla para verdiniz diye o işlemciyi daha iyi sanmaya devam edin. Bye.
Cevap veremediğinize göre ben hangisinin iyi olduğunu anlamış oldum, bye.
 
Konu sahibinin beynindeki bazı loplar yerinde değildir.
2600 aldığım için kaliteli insanım diyor, 3 FPS için 300 lira fazla verdim demiyor da...
 
Yıl olmuş 2020 hala R5 1600AF'ın R5 2600 ile eşit olduğunu savunanlar var, bu insanlar cahil değil de ben mi cahilim?
Ya ne kadar bilgisiz olduğunu bir görebilsen varya...
Senin gibi zırcahillere laf anlatsak bile diğer kulağından çıkar ne diyelim sen haklısın paşam, padişahım...
:D
 
Tekli çekirdekte çok güçlü bir işlemci değil, 3300X gibi oyun performansı hedeflenerek bu amaçla üretilmedi, low %0.1'de çok düşük değerlerde kalmasının nedeni budur. Cinebench 15 ve 20 testlerinde 2600'den ortalama %5-7 geride kalıyor yalnızca.

Aralık - Nisan ayları arasında satıldığı 450-600 TL seviyeleri için harika bir işlemciydi 1600 AF. Ama günümüzde stokta olan yerler 900-1000 TL seviyesine satıyorlar. Buna bakarak "1600 AF kötü" demek doğru değil çünkü 1600 AF sahiplerinin çoğu zamanında uygun fiyatlardan aldılar.
 
Arkadaş troldur konuyu rapor edin kapansin. Yanlış bilgilendirme alması gerekecek birisi varsa konu sahibidir nokta.

@Mutluww al ben test ettim attım sonucu senden de bekliyorum dedim cevap dahi veremedin ? 480 liraya aldığım işlemci senin 1000 liraya aldığın işlemciden şuanda daha güçlü. Ayrıca fiyat performansın doruklarında. Senin 8 GB örnegin zirvalik tabi sana cahil derler. Bir şeyi inatla benim dediğim doğrudur diye dayatıp yeni ve doğrusunu öğrenmemek cahillik, yobazliktir. Benden bu kadar yok drop yiyormuş da öyleymiş neyse buna güldüm ama alt taraftan. Kendine iyi bak az oku araştır naçizane tavsiyem. Uyarsın uymazsin senin bileceğin iş.

1595618007169.png


Bu fotoğrafta çıkan kapak sesinin canlı göstergesidir.
 
Cahil değiller ben de zeki değilim, ben doğru olanı söyliyorum diğerleri para verdiği için kötü bir işlemciyi savunuyor olay bu.

Kanka bence sen internette kelimelerin yazılışlarını araştır sonra burada konu aç.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı