R5 1600 + RX 580 vs R5 1600 + GTX 1060 sistem

Sizce hangi sistem daha iyidir?

• Oy verenlerin toplamı
    18
Kasayı Phanteks P400 ile değiştirsin.
Bu kasa Dark Ninja'dan 200-250₺ daha pahalı. Daha iyi bir kasa doğrudur ama 6.500₺ oluyor toplam masraf bence o kadar çıkmaz. ;)

Sapphire'nin AMD ekran kartları konusunda çok iyi olduğunu biliyorum fakat hiç Sapphire markalı bir ekran kartı kullanmadım. Bir sıkıntısı olur mu?

Bu kasa Dark Ninja'dan 200-250₺ daha pahalı. Daha iyi bir kasa doğrudur ama 6.500₺ oluyor toplam masraf bence o kadar çıkmaz. ;)

Sapphire'nin AMD ekran kartları konusunda çok iyi olduğunu biliyorum fakat hiç Sapphire markalı bir ekran kartı kullanmadım. Bir sıkıntısı olur mu?
Bir sıkıntısı olmaz gayet iyi soğutma sağlıyor tabi Zotac soğutma konusunda her markaya fark atar. Dediği kasa daha iyi şık güzel bence çıkabilir yada para biriktirip alabilir.

ileride RX 580'in 1 2 üst modeli çıkarsa bu işlemci onuda besleyebilirsiniz mi? RX 580 + R5 1600 testine baktım da CPU, %50 veya %60'ını kullanarak RX 580'i besleyebiliyor.
Bu sorunun cevabını merak ediyorum çünkü arkadaşım bana ileride sadece ekran kartını yükselterek sistemi güçlendirmek istediğini söyledi. :)

Bu sorunun cevabını merak ediyorum çünkü arkadaşım bana ileride sadece ekran kartını yükselterek sistemi güçlendirmek istediğini söyledi. :)
Gayet iyi ve upgrade açık bir platform ve güçlü Rx 680 ile dahi sorun yaratmaz. 4K olursa monitör alabilirsiniz tek masrafı bu olur onun dışında GTX 1080 bile gözle görülemeyecek darboğaz olsa da çalıştırabiliyor.

En azından bu kasayı alabilir.
Link koymanın yerine kasanın ismini yazabilir misiniz? ;)

Gayet iyi ve upgrade açık bir platform ve güçlü Rx 680 ile dahi sorun yaratmaz. 4K olursa monitör alabilirsiniz tek masrafı bu olur onun dışında GTX 1080 bile gözle görülemeyecek darboğaz olsa da çalıştırabiliyor.
Cevabın için teşekkür ederim. Aklıma bu takılmıştı zaten. Videolarda R5 1600'ün RX 580'i %50-60 gibi değerlere ulaşarak beslemesi ileriki zamanlar için beni biraz şüpheye düşürmüştü. :)

AMD Ryzen işlemciler çıktığından beri çoğu kişi işlemci, anakart ve ram uyumundan bahsetmiş. Peki benim topladığım bu RX 580'li sistemdeki Ryzen 5 1600 işlemci, Asus Prime B350-PLUS anakart ve Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3000MHz ramler birbirleriyle uyumlu mu?

Linki açıp isme bakabilirdin. :kararsız:
Power Boost VK-G1023S
Güzel kasaymış. PowerBoost VK-G1009B daha güzel sanki. :) :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı