Samet07
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ryzen 5 5500 rtx 3060 12gb
- RAM
- 16 GB
- SSD veya HDD modeli
- 480GB
- Ekran kartı
- GTX 1650
- Anakart
- A320m-K
- İşlemci
- R5 1600
Bilgisayara RAM takviyesi yaptım ve 1 hafta sonra oyun oynarken, video izlerken hatta hiçbir şey yapmazken bilgisayarım aniden mavi ekran veriyor ya da direkt resetliyor. Bazen de hiçbir şey olmadan klavye mouse ve ekran kilitleniyor. Mavi ekranlarda neredeyse bütün hata kodlarını aldım sebebin ne oldugunu anlamış degilim bilgisayarı açarken de yükleme ekranı kilitleniyor ve her seferinde reset atmak zorunda kalıyorum.
RAM'leri test ettim ve sağlam, BIOS güncellesem düzelir mi? RAM'ler 3000MHz fakat 2133MHX olarak gözüküyor ondan mıdır? Ya da Windows'dan kaynaklı bir şey olabilir mi? Araştırdım ve CMD'den birkaç kod yazmam gerektigini okudum fakat hepsini yapmama rağmen degişme yok acaba Antalya'daki sıcak havadan mıdır?
RAM'leri test ettim ve sağlam, BIOS güncellesem düzelir mi? RAM'ler 3000MHz fakat 2133MHX olarak gözüküyor ondan mıdır? Ya da Windows'dan kaynaklı bir şey olabilir mi? Araştırdım ve CMD'den birkaç kod yazmam gerektigini okudum fakat hepsini yapmama rağmen degişme yok acaba Antalya'daki sıcak havadan mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: