Tek fanlı bir model almayın onu geçtim Trendyol alışverişi sıkıntı değil ama N11 neden sıkıntı?
N11`de ne varsa satılıyor. Trendyolda gerçek mekanik satılırken, N11 de 100 tl'ye mekanik yazıp satıyorlar. Çakma bile satan veyahut 2. el satanı bile var.Tek fanlı bir model almayın onu geçtim Trendyol alışverişi sıkıntı değil ama N11 neden sıkıntı?
İnternet alışverişine güvenmiyorum pek , reklam gibi olmasın ama ünlü olan 2 site dışında almak istemiyorum başka bir yerden. Çünkü iade vs gibi durumlarda büyük siteler çok yardımcı oluyor isimlerine leke gelmemesi adınaTek fanlı bir model almayın onu geçtim Trendyol alışverişi sıkıntı değil ama N11 neden sıkıntı?
Neden tek fanda ne sorunu olabilir ki? Kasam büyük bir kasa değil, yanan eski ekran kartım Gigabyte'dı. Ve N11'den almak istemiyorum. Sizce sırf çift fan için almaya değer mi bilmediğimden soruyorum.
Ayrıca arkadaşın önerdiği MSI GTX 1660 Super Trendyol'da çok uygun şu anda
Tek fanlı modeller soğutmada, çift fanlıya göre daha başarısız. Dolayısıyla kasanın hava akışı çok iyi değilse sorun çıkarabilir, ki daha önceden yanan bir ekran kartın varsa kasanın hava akışı muhtemelen çok iyi değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.