Hocam USB belleğe yazdırdıktan sonra OC - EFI klasörüne girip yukarıda yazılan dosyanın adını config.plist olarak değiştireceksiniz. Dosya nasıl çıkmıyor?
Hocam AMD Ryzen 6 plist yazan dosya yok onu bulamadım.
Hocam USB belleğe yazdırdıktan sonra OC - EFI klasörüne girip yukarıda yazılan dosyanın adını config.plist olarak değiştireceksiniz. Dosya nasıl çıkmıyor?
Ryzen 6 çekirdek yazması lazım hocam, ekran görüntüsü atar mısınız?Hocam AMD Ryzen 6 plist yazan dosya yok onu bulamadım.
Hocam AMD Ryzen 6 plist yazan dosya yok onu bulamadım.
Ryzen 6 çekirdek yazması lazım hocam, ekran görüntüsü atar mısınız?
Buradaki configler gizli dosya. Gizli dosya olmayan plistlerin ismini config.plist yapın.
Anakartınız nedir?
Anakartınız nedir?
Baştan yazdırmanıza gerek yok hocam, rica etsem klasörün tam ekran görüntüsünü atar mısınız?ASUS Prime 320 MF.
@Kleyn hocam şimdi ben temizinden baştan USB yazdırmaya başlıyorum işlemler bitikten sonra rzyen 5 serisi 6 çekirdekli yazan dosyaların ismini config.plist yapacağım o işlemden sonra gereken bir şey var mı?
Baştan yazdırmanıza gerek yok hocam, rica etsem klasörün tam ekran görüntüsünü atar mısınız?
Hocam bazı dosyaların ismini config.plist yaptığım için başatan yazıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.