R5 1600 ve RX570 FPS düşmesi

peki radeon chill i açsam fayda olurmu
Radeon boost u açarsan belki faydası olur FPS artışı için. Çalışma mantığı hareketli bulanık sahnelerde çözünürlük kısıyor bu sayede yüksek FPS alıyorsun bir dene. Radeon chill ise ayarladığın minimum ve maksimum FPS e göre oyunu şekillendiriyor. Kart güç harcamadığı bir durumda ise ayarladığın minimum FPS e düşüyor onun dışında ayarladığın maksimum FPS e kadar çıkmaya çalışıyor yine bunu da test et istersen ama bunla çözüleceğini sanmıyorum.
Belki de oyun açıkken arkada başka şeyler de açıktır ram şişiyordur.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (150).png
    Ekran Görüntüsü (150).png
    103,5 KB · Görüntüleme: 60
Radeon boost u açarsan belki faydası olur FPS artışı için. Çalışma mantığı hareketli bulanık sahnelerde çözünürlük kısıyor bu sayede yüksek FPS alıyorsun bir dene. Radeon chill ise ayarladığın minimum ve maksimum FPS e göre oyunu şekillendiriyor. Kart güç harcamadığı bir durumda ise ayarladığın minimum FPS e düşüyor onun dışında ayarladığın maksimum FPS e kadar çıkmaya çalışıyor yine bunu da test et istersen ama bunla çözüleceğini sanmıyorum.
Belki de oyun açıkken arkada başka şeyler de açıktır ram şişiyordur.
daha demin test yaptım gpu kullanımı sabit değil

ekran kartı şuan 52 derecegpu kullanımı ise yükselip alçalıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde video lazım.
Kendin kıyas yap hiç olmazsa bu video ile ne farkı var senin değerlerinin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde video lazım.
Kendin kıyas yap hiç olmazsa bu video ile ne farkı var senin değerlerinin.

Ne sabırlı adamsın ya adama video at diyorsun adam hala konuyu uzatıyor çıldırırdım ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı