peki radeon chill i açsam fayda olurmuDeğerleri görmeden ben başka bir şey diyemiyorum.
Radeon boost u açarsan belki faydası olur FPS artışı için. Çalışma mantığı hareketli bulanık sahnelerde çözünürlük kısıyor bu sayede yüksek FPS alıyorsun bir dene. Radeon chill ise ayarladığın minimum ve maksimum FPS e göre oyunu şekillendiriyor. Kart güç harcamadığı bir durumda ise ayarladığın minimum FPS e düşüyor onun dışında ayarladığın maksimum FPS e kadar çıkmaya çalışıyor yine bunu da test et istersen ama bunla çözüleceğini sanmıyorum.peki radeon chill i açsam fayda olurmu
daha demin test yaptım gpu kullanımı sabit değilRadeon boost u açarsan belki faydası olur FPS artışı için. Çalışma mantığı hareketli bulanık sahnelerde çözünürlük kısıyor bu sayede yüksek FPS alıyorsun bir dene. Radeon chill ise ayarladığın minimum ve maksimum FPS e göre oyunu şekillendiriyor. Kart güç harcamadığı bir durumda ise ayarladığın minimum FPS e düşüyor onun dışında ayarladığın maksimum FPS e kadar çıkmaya çalışıyor yine bunu da test et istersen ama bunla çözüleceğini sanmıyorum.
Belki de oyun açıkken arkada başka şeyler de açıktır ram şişiyordur.
Sonuçları paylaşmadan bir şey diyemem ben.daha demin test yaptım gpu kullanımı sabit değil
ekran görüntüsü atayımmıSonuçları paylaşmadan bir şey diyemem ben.
oyun oynanmıcak derecede ya çok drop oluyorSonuçları paylaşmadan bir şey diyemem ben.
MSI afterburner ile oyun içi değerleri gösteren bir video atman iyi olur.ekran görüntüsü atayımmı
oyun oynanmıcak derecede ya çok drop oluyor
ekran kartı şuan 52 derecegpu kullanımı ise yükselip alçalıyorMSI afterburner ile oyun içi değerleri gösteren bir video atman iyi olur.
ekran kartı şuan 52 derecegpu kullanımı ise yükselip alçalıyor
Bu şekilde video lazım.
Kendin kıyas yap hiç olmazsa bu video ile ne farkı var senin değerlerinin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.