- Makaleler
- 3
Düşük grafik ayarlarında 100-120 FPS aralığında oynatır diye düşünüyorum.
Bu da çok düşük bir tahmin olmadı mı sizce?
Düşük grafik ayarlarında 100-120 FPS aralığında oynatır diye düşünüyorum.
Hocam valla RX 570'de ortam böyle. O zaman GTX 1070 falan alacaktınız.Bu da çok düşük bir tahmin olmadı mı sizce?
Hocam valla RX 570'de ortam böyle. O zaman GTX 1070 falan alacaktınız.
Hocam RX570'i nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama, orta seviye bir karttır gözünüzde çok büyütmeyinBu da çok düşük bir tahmin olmadı mı sizce?
Orta seviye ama 60 FPS için gene iyi bir kart. Fakat arkadaşın isteği kartı aşıyor. Zaten 144 HZ tabanlı bir sistem için yetersiz bir kart.Hocam RX570'i nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama, orta seviye bir karttır gözünüzde çok büyütmeyin.
Güncelleme: Kasanızın içinde Frisby PSU varsa hemen kurtulmanızı tavsiye ederim. @Silinen üye
Hocam RX570'i nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama, orta seviye bir karttır gözünüzde çok büyütmeyin.
Güncelleme: Kasanızın içinde Frisby PSU varsa hemen kurtulmanızı tavsiye ederim. @Silinen üye
Xigmatek PSU kullanan birinin PSU'su yanmıştı. O konuyu görürseniz yanlış düşüncelere kapılmayın. Kaliteli markadır.Allah korusun Frisby PSU yok kasada Xigmatek'in 600W 80 Plus PSU'su var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.