R5 1600AF Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB Sistem 8500 TL'ye Satılır mı?

Hocam kesinlikle satin sifir daha iyi sistemler bulabilirsiniz alacak arkadaşa da hayırlı olsun face gruplarına bu ilanı koysan Max 3 bin verirler 😀
Açıkcası kazık bir fiyat olduğunu düşünmüyorum. Parça parça satsam çok daha fazla kazanacağıma eminim. Kasa, anakart, PSU, RAM'ler kaliteli parçalar gerçekten. Şu an orta seviye E-ATX bir kasa 2K'dan fazladır rahat.

2. el laptoplara bakabilirsiniz satip.
Laptop alırsam en azından 3050 ya da muadili güçte bir şey almak istiyorum. Onlar da ikinci elde bile çok pahalı. Şu an 8500'ün üzerine maks 1K ekleyebilirim o kadar param yok.
 
Açıkçası kazık bir fiyat olduğunu düşünmüyorum. Parça parça satsam çok daha fazla kazanacağıma eminim. Kasa, anakart, PSU, RAM'ler kaliteli parçalar gerçekten. Şu an orta seviye e-ATX bir kasa 2K'den fazladır rahat.

Laptop alırsam en azından 3050 ya da muadili güçte bir şey almak istiyorum. Onlar da ikinci elde bile çok pahalı. Şu an 8500'ün üzerine maksimum 1K ekleyebilirim o kadar param yok.

9.5 k ya ikinci el bulursunuz.
 
3050 mi? Monster kötü kasa gibi aşırı ısınan komple plastik bir şeylerden bahsetmiyoruz değil mi?

Edit: Ayrıca ikinci el laptop sıkıntı çıkarır mı? Alırsam uzun süre kullanmak istiyorum çünkü.

Kullanımınıza bağlı ben 2. elden 600 TL'ye aldığım laptopu 1 senedir kullanıyorum ayrıca Monster'ı ısınma sorununu ekstra fanla çözersiniz rahatça.
 

Geri
Yukarı