xortingenStrasse
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- Kingston Fury Renegade 16GB (2x8) 3200Mhz CL16
- SSD veya HDD modeli
- SSD 970 Evo (W10), KIOXIA-EXCERIA, Seagate HDD1TB
- Ekran kartı
- ASUS ROG-STRIX-RTX2060-6G
- Anakart
- ROG STRIX B350-F GAMING
- İşlemci
- R5 1600X
Selam,
Sürekli mavi ekran hatası alıyorum bu aralar. Sıfırdan temiz Windows 10 kurmama rağmen durum devam ediyor. WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR yazısı da var. Bazen mavi ekran vermeden direkt siyah ekrana geçiyor ama kasada güç hiç kesilmiyor. Dün PC ilk açılışta tamamen dondu hiçbir şeyi açmadan, birkaç saniye sonra mavi ekran hatası verdi. Kasadan pıt pıt sesler geldi çok hafif bir yanık kokusu ile birlikte. Sonrasında sorun olmadan açabildim. Bugün tekrar mavi ekran aldım ilk açılışta. Kasanın içinde uzatma kablo da kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır sağlam çalışıyordu ondan olabilir mi bilemedim.
Linkte minidump klasörü altında oluşan DMP dosyalarını paylaşıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sürekli mavi ekran hatası alıyorum bu aralar. Sıfırdan temiz Windows 10 kurmama rağmen durum devam ediyor. WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR yazısı da var. Bazen mavi ekran vermeden direkt siyah ekrana geçiyor ama kasada güç hiç kesilmiyor. Dün PC ilk açılışta tamamen dondu hiçbir şeyi açmadan, birkaç saniye sonra mavi ekran hatası verdi. Kasadan pıt pıt sesler geldi çok hafif bir yanık kokusu ile birlikte. Sonrasında sorun olmadan açabildim. Bugün tekrar mavi ekran aldım ilk açılışta. Kasanın içinde uzatma kablo da kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır sağlam çalışıyordu ondan olabilir mi bilemedim.
Linkte minidump klasörü altında oluşan DMP dosyalarını paylaşıyorum.

dmps
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: