R5 220 sistem nasıldır?

1925emre1989

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle sitenize yeni katıldım çok kapsamlı güzel bir site.
1800 TL'ye kadar bir bilgisayar almam lazım fakat kendi toplama imkanım yok mecbur hazır alacağım. İstediğim özellikler sadece Pes 2016 ve GTA 5'i kaldırsın yeter. :) Önerebileceği bilgisayar olan var mı?
Intel Core i5-4590 3.3 GHz 6 MB Akıllı Önbellek
AMD R5-220 Paylaşımsız 1 GB DDR3
Bu özellikler nasıldır? Mesela 1500 TL bi PC için ve dediğim oyunları kaldırabilir mi?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
4590'ın yanına R5 220 mi koymuşlar? Çok hoş. Alma kardeşim sen onu neden toplama imkanın yok?

Merhabalar öncelikle sitenize yeni katıldım çok kapsamlı güzel bir site.
1800 TL'ye kadar bir bilgisayar almam lazım fakat kendi toplama imkanım yok mecbur hazır alacağım. İstediğim özellikler sadece Pes 2016 ve GTA 5'i kaldırsın yeter. :) Önerebileceği bilgisayar olan var mı?
Intel Core i5-4590 3.3 GHz 6 MB Akıllı Önbellek
AMD R5-220 Paylaşımsız 1 GB DDR3
Bu özellikler nasıldır? Mesela 1500 TL bi PC için ve dediğim oyunları kaldırabilir mi?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Core i5 4590 işlemcinin yanına R5 220 ekran kartı çok fantastik olmuş.
Markası da ya Casper ya da Pro2000 dir.
Sakın almayın bunun gibi sistemleri. Hiçbir oyunu kaldırmaz.
Size düşük bütçeli bir APU sistem toplamanızı öneririm. GTA V i düşük ayarlar oynatır ve Fifa ve PES gibi oyunları da rahat kaldırır.
Toplama PC alma fırsatım olmaz diye bir bahane olamaz. Güvendiğiniz bir yerde toplatın ve bilen bir kimseden yardım alın.

Teşekkürler.

Kardeşim toplama imkanım yok derken montaj işlerinden anlamıyorsun o sebepten sanırım. Hemen hemen artık her firma montaj hizmeti sunuyor merak etme. 1800 liraya böyle bir sistem alınmalı.
sinerji.gen.tr
upload_2015-12-28_10-32-7.png

Öncelikle herkese teşekkür ederim yorumları için.
Toplama tabi ki çok daha iyi olur ama ne vaktim nede işten anlayan tanıdığım var o yüzden hazır PC bulmak zorundayım donanım bilgim maalesef zayıf kendim montaj yapamam.
Tek isteğim şu bilgisayar GTA 5 ve Pes 2016'yı kaldırır tavsiye ederim diyebileceğiniz bir Bilgisayar. Fiyat aralığım en fazla 1700 e kadar çıkabilirim. Dediğim gibi çok iyi Bilgisayar istemiyorum işimi görsün dediğim iki oyunu rahat oynayayım yeter. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler. Bu arada dizüstü değil masaüstü istiyorum :)

O oyunları kaldıracak hazır bilgisayar bulman çok zor inventus sitesinden toplatıp montajını onlara yaptırabilirsiniz sanırım ufak bir ücret alıyorlar hiç sormadım ücret alıyorlar mı almıyorlar mı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı