R5 230 PUBG performansı

muratkara994

Hectopat
Daha fazla  
Başta belirtmek isterim ki PC donanımları hakkında fazla bilgim yok.

Aşağıdaki tatsız hikayeyi yaşadığım laptop özellikleri:
  • 4 GB RAM,
  • i5 işlemci,
  • Radeon R5 230 grafik kartı
Okumak isteyen için hikayem:

Laptopumun düşük ayarlarda kaldırabileceğini düşünerek, düşlerimdeki oyunu satın aldım. Büyük bir heyecanla oyuna girdim. Maç arama ekranında falan hiç kasma yok. İçim rahatladı o an için. Sonra maç aradım hemen buldu. Heyecanım arttı. Oyunun yükleme ekrandayken oyun sesleri kesik kesik gelmeye başladı. Ama oyun gelmiyor ekrana. Yükleme ekranında duruyor hala.. Bir süre sonra uçak sesi de geldi takıla takıla. Hala oyun gelmiyordu. 3 4 dakika boyunca o kesik kesik sesleri dinledim tarifsiz bir hüzünle. En sonunda oyun ekranı da geldi takıla takıla. Haritanın sonundaki ölmüş bedenimi gösterdi oyun ve bana dedi ki: "Bir dahaki sefere.." Ardından sabahlara kadar uğraştım, ekran karti driveri güncellemeleri, güç seçenekleri ayarları, değiştirilebilir grafikler ile.. Bir ara kasa kasa oynanabilecek bir ayar tutturdum. Ertesi akşam uyanıp oyuna girdiğimde ise yine yükleme ekranında sesleri dinledim, sonuç yine hüsrandı. "Mutsuz Son"

Gelelim yardım istediğim konulara ve sorulara.

1) İlerde gelebilecek güncellemeler ile oyunu en düşük grafiklerde oynayabilir miyim?
2) 1. Sorunun yanıtına kesinlikle hayır diyorsanız, memleketimde 2 adet masaüstü kasa ve bir de Radeon HD 7670M, i5 işlemci, 8 GB RAM'e sahip laptop var:
2a) iki kasadan derme çatma bi kasa toplasam, orta duzey grafiklerde oynamak icin almam gereken en uygun fiyattaki ekran kartı nedir?
2b) Su anda veya gelecekte memleketimdeki laptopum ile bu oyunu oynayabilir miyim?

Üniversite öğrencisiyim, maddi durumum zayıf. Fiyatta toplam olarak 1000 TL'nin üzerine çıkamam. O da alacaklarım taksitli olursa...Masaüstü sistemde islemci de zayıf. Ama nasılsa oyunlarda kasma falan yapmıyordu önceden. PES LOL falan iyi duzeyde FPS ile oynayabiliyordum.

Bana yardımcı olursanız çok büyük bi sıkıntıdan kurtulacağım. Tek istediğim işten gelince PUBG oynayabilmek ve biraz da olsa stres atmak. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• x16_429094473w92.jpg
    x16_429094473w92.jpg
    193,8 KB · Görüntüleme: 94
Ne kadar istiyor ve garantisi var mı?

Ne kadar istiyor ve garantisi var mı?
Satıcı hemşeri sayılır gidip göreceğim. 2. el ürünler bir garantisi yok tabi ki. 3ünü birlikte 500 tlye satıyor. o fan gerekli değilse tek tek fiyatlara da bakabilirim

Satıcı hemşeri sayılır gidip göreceğim. 2. el ürünler bir garantisi yok tabi ki. 3ünü birlikte 500 tlye satıyor. o fan gerekli değilse tek tek fiyatlara da bakabilirim
sanırım 0 alsam parçaları daha iyi olacak. fiyatta pek birşey fark etmiyor +sı ise ürünler garantili olacak

Evet. Fan aşırı önemli değil işlemcinin kendi fanı var zaten.

Sıfır Gigabyte H110M ve G4560 500 TL ediyor zaten :D

Sinerji'den almayacak mısınız? Benim attığım sistemi alınız.

En ucuz parçalarla topladım zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı