R5 2600 bilgisayar çalışırken ekran kapanıyor

cel1k

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Kingston 8 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung 870 Evo 500 GB ve Seagate 1TB HDD
Ekran kartı
Radeon RX 570 4GB
Anakart
Prime A320M-F
İşlemci
Ryzen 5 2600
Oyun oynarken zamanı belirsiz bir şekilde ilk önce ekran kapanıyor, yaklaşık 2-3 dakika sonra da sesler gidiyor ve klavyenin ışıkları kapanıyor. 2 hafta önce ekran kartımın driverını güncelledim ondan önce herhangi bir sorun yoktu. Oyundan oyuna değişmiyor bazen sorunsuz bir şekilde tüm gün oynatırken bazen oyunun başında gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun oynarken zamanı belirsiz bir şekilde ilk önce ekran kapanıyor, yaklaşık 2-3 dakika sonra da sesler gidiyor ve klavyenin ışıkları kapanıyor. 2 hafta önce ekran kartımın driverını güncelledim ondan önce herhangi bir sorun yoktu. Oyundan oyuna değişmiyor bazen sorunsuz bir şekilde tüm gün oynatırken bazen oyunun başında gidiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı sorun bende de var hocam WattMan'la alakalı.

Çözüm için silip eski driveri yükleyin düzelmezse UV yapıp çözebilirsiniz ben öyle çözdüm :)

Aynı sorun bende de var hocam WattMan'la alakalı.

Çözüm için silip eski driveri yükleyin düzelmezse UV yapıp çözebilirsiniz ben öyle çözdüm :)

Teşekkür ederim hocam dediğinizi deneyeceğim. Şu an kullandığım driverı AMD Cleanup Utility programıyla silsem olur sanırım. Bu arada UV ne oluyor?

Sıcaklıklar ne durumda ve RAM'iniz 8 GB olmalı.

Sıcaklıklar normal seviyede. Evet 8 GB hata yapmışım yazarken.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı