R5 2600 Gigabyte B450M S2H Windows 11 nasıl kurulur?

BlackNomx

Hectopat
RAM
Crucial Ballistix 8x2 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
Hi Level 256 GB m.2 ssd
Ekran kartı
ASUS RX 6600 XT 8GB DUAL
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Ryzen 5 2600
Dostlar bildiğiniz üzere bu karttaki Secure Boot sorunu hala devam ediyor, Windows 11 kurmak istiyorum fakat yeterli bilgiye sahip değilim. Ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım. Teşekkür ediyorum.

Hocam sorun basitti elimde B450 S2H V1 vardı bir zamanlar yapabilmiştim çözümü var ve zor değildi bundan emin olabilirsin YouTube'dan bakmıştım zamanında istersen bir göz gezdir bulacaksın

Hocam sorun basitti elimde B450 S2H V1 vardı bir zamanlar yapabilmiştim çözümü var ve zor değildi bundan emin olabilirsin YouTube'dan bakmıştım zamanında istersen bir göz gezdir bulacaksın.

Hocam, Secure Boot ve TPM açmadan kurulan bir ISO var elimde, kurmuşken düzgünce kurayım diyorum. O yüzden soru soruyorum yoksa YouTube'da sadece TPM açarak kurulum yapan videolar var.

Hocam, Secure Boot ve TPM açmadan kurulan bir ISO var elimde, kurmuşken düzgünce kurayım diyorum. O yüzden soru soruyorum yoksa YouTube'da sadece TPM açarak kurulum yapan videolar var.

Evet hocam soruna geleceksek. Son sürüm Rufus'tan yapabilirsin fix gibi bir şey. Eğer yazdırdıysan yeniden bootlaman gerekebilir

Secure Boot açmanın güvenli ve anakartı servise yollatmayacak bir yolu var mı bildiğin?

Technopat'ın bu konu ile alakalı son videosunda sorunun çözüldüğünü söylüyorlar, sizce deneyeyim mi?

Son düzenleme:
Servis konusunda nasıl bir yol izliyorlar servisciler bilemiyorum bu konuda yanlış ve bilmediğim bir şey söymek istemem. Ama çok önemli değilse yapıştır gitsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı