- Makaleler
 - 2

Peki o zaman. Bu sistem gayet iyidir alın bence.Şuan 8 GB olacak sonra bir tane daha ekleyeceğim.
Peki o zaman. Bu sistem gayet iyidir alın bence.Şuan 8 GB olacak sonra bir tane daha ekleyeceğim.
Anakart ab350m hocam amd 2600x ile sorunsuz çalışır mı ?Peki o zaman. Bu sistem gayet iyidir alın bence.
Olsun ben gene de böyle sistem isterim ehehe.Sistemin anakartını düşük tutmuşlar. En azından B450M keşke.
Ben böyle bir sistem toplamıştım sinerjidenSistem zaten indirimde olduğu için ucuza denk geliyor. Keşke sistemi anakart olmadan alabilme şansınız olsaydı ama yok maalesef. Anakart OC yapana kadar sıkıntı çıkarmayacaktır ama OC sonrası performansı nasıl olur bilmiyorum. Yine de idare edecektir. Tam bütçeni belirtirsen belki ortaya daha iyisi çıkar.
Linkteki sistemi anakart değiştirerek toplamaya çalıştım farklı sitelerden. Maalesef 5900 TL gibi bir fiyat tuttu. Farkı ise daha kaliteli bir PSU, kasa bir de B450M Gaming Plus.Ben böyle bir sistem toplamıştım sinerjiden
Hocam benim topladıgim nasıl sizce 6gb yapınca ekran kartını benimkide 5900 oluyorLinkteki sistemi anakart değiştirerek toplamaya çalıştım farklı sitelerden. Maalesef 5900 TL gibi bir fiyat tuttu. Farkı ise daha kaliteli bir PSU, kasa bir de B450M Gaming Plus.
İşlemci sönük kalmış bence.Hocam benim topladıgim nasıl sizce 6gb yapınca ekran kartını benimkide 5900 oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.