R5 2600 - GTX 1660S sisteme Kasa ve PSU önerisi

NoiNO

Centipat
MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6 GB GDDR6 192bit NVIDIA ekran kartı
AMD Ryzen 5 2600 socket AM4 3.9GHz 19MB önbellek 65W işlemci
Crucial 8 GB Ballistix Sport lt gray DDR4 3000MHz CL15 1.35v PC RAM
ASUS Prime B450-Plus AMD B450 soket AM4 ryzen™ DDR4 4400MHz (O.C) M.2 anakart
Crucial 480GB BX500 serisi 3D NAND SATA 3.0 SSD (okuma 540 MB / yazma 500 MB)

Bütçe ne kadar? Sistemin parçalarını aldınız mı? Almadıysanız bütçe belirtin. Daha iyi bir sistem toplanabilir belki.

Sistemi şu an aktif kullanıyorum bütçe fazla önemli değil.

Bütçe ne kadar? Sistemin parçalarını aldınız mı? Almadıysanız bütçe belirtin. Daha iyi bir sistem toplanabilir belki.

Daha iyi bir sistem toplanabilir belki. Derken ne eksiklikler gördünüz yorumunuzu merak ettim teşekkürler.

Daha iyi bir sistem toplanabilir belki. Derken ne eksiklikler gördünüz yorumunuzu merak ettim teşekkürler.

Böyle sistemler genelde 10-11.000 TL gibi bir fiyata satılıyor. Bu fiyata RX 6600'lü sistem toplanabildiği için bu yorumu yaptım. Eğer siz sistemi önceden daha ucuza aldıysanız sorun yok.

Sistemi şu an aktif kullanıyorum bütçe fazla önemli değil.

Net bir bütçe belirtin ki ona göre öneride bulunayım. Bütçeyi bilmeden öneride bulunmam doğru olmaz.

Böyle sistemler genelde 10-11.000 TL gibi bir fiyata satılıyor. Bu fiyata RX 6600'lü sistem toplanabildiği için bu yorumu yaptım. Eğer siz sistemi önceden daha ucuza aldıysanız sorun yok.

Net bir bütçe belirtin ki ona göre öneride bulunayım. Bütçeyi bilmeden öneride bulunmam doğru olmaz.

4 - 5000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Bunlar fazlasıyla yeterli. PSU ve kasaya fazla para harcamayın. Diğer bileşenleri yükseltmeye bakın.

Bunlar fazlasıyla yeterli. PSU ve kasaya fazla para harcamayın. Diğer bileşenleri yükseltmeye bakın.

Bu markaları pek duymadım görmedim açıkçası değerlendireceğim. 1-2 tane daha alternatif verebilirsen çok sevinirim iyi sosyaller.

Bu markaları pek duymadım görmedim açıkçası değerlendireceğim. 1-2 tane daha alternatif verebilirsen çok sevinirim iyi sosyaller.

Fazla para harcamamak adına bu PSU'yla önerdiğim kasayı alabilirsin.

İstersen önerdiğim kasa hakkında alınır mı şeklinde konu aç. Diğer üyelerdende fikir al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı