R5 2600 İçin işlemci soğutucu önerisi (OC)

Ben ilk onu önermiştim yalnız boyutu nedeniyle sildim.
Bütçe tam olarak nedir?
İlk olarak belirttiğim gibi şuan alma gibi bir düşüncem yok ben sadece fikir edinmek adına açtım konuyu o yüzden bütçe yok bu konu başlığı altında hava soğutması neden bana avantaj verir sıvı soğutma neden bana avantaj verir onun beyinfırtınası olsun istemiştim aslında :D

Sıvı soğutma bana her zaman daha sessiz ve daha performanslı gelmiştir. Sadece AMD Wraith Prism Max hava soğutması var ise kullanmayı düşünürüm çünkü görsellik açısından göze çok güzel geliyor.

@Pantheon Senden bir şey rica edebilir miyim amd nin ayarlarından pek anlamıyorum eğer anlıyorsan oyunlar için performans modu falan var mı ?

Başlatı açıp, "güç ve uyku" yaz ve enter yap.
1.jpg

Yukarıdaki seçili yerden aşağıdaki bölüme gelin

2.jpg

Buradan yüksek performans veya nihai performans seçebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın programları varsa olabilir. Benim kullandığım anakartın bazı programları var buna benzer. Şahsen bir işe yaradıklarını da düşünmüyorum. CPU-Z testleri yapmıştım bu modlar arasında gözle görülür bir fark olmamıştı. Sisteminizin özellikleri nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı