R5 2600 için soğutucu önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
R5 2600 ve B450 SH2 anakartım var. overclock için bu soğutucu iyi midir?
Bütçem Max. 300 lira daha iyi önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
A320 işlemci overclok yapmıyor demişti, itopya 😅 iyi bi araştır bence belki de hiç almana gerek yoktur ??

Ona bakarsan H serisi anakartlar'a da overclock yapılamaz deniyor. Fakat gel gör'ki her türlü anakartta overclock yaptım. Sadece verimsiz olur, anakart belli bir voltajı kaldıramaz ve çeşitli ısı sorunları ortaya çıkar diye overclock yapılamaz denip kestirip atıyorlar.

A320 işlemci overclok yapmıyor demişti, itopya 😅 iyi bi araştır bence belki de hiç almana gerek yoktur ??
a320 kullanıyordum dedim, sorumda b450m kullandığımı belirtmiştim.
@Silinen üye

2 adet Arctic BioniX P120 PWM fan kullanılıyor ve tek bir fanın CFM değeri 67.56 CFM.
o zaman fiyatına göre çok iyi bir soğutucu o cfmleri tek fan ile yakalamak noctua işi :D
Bence dur biraz para biriktir, Sıvı soğutma al. 500 liraya vardı birkaç öncesine kadar.😄
soğutucuya 500 lira vermek istemiyorum, daha alacağım şeyler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye

Arctic Freezer 34 eSports Duo, Noctua NH-D15 ile kafa kafaya performans sunuyor. Arada 400 TL fark var.

i7 8700K ile test:

20190803_223120.png

Bu soğutucunun tek fanlı modeli olan Arctic Freezer 34 eSports'un i7 8700K test sonucu:

20190803_223819.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı