Açıldığı zaman çözünürlük olarak bir sürü seçenek ortaya çıkacak.
1080P gibi çözünürlükler çalışmıyor, sadece 1440P, 2160P gibi çözünürlükler çalışıyor. Oyunu sadece çözünürlük olarak değiştirin, masaüstünü değiştirmenize gerek yok.
Çoğunlukla saçma görünüyor, oyüzden pek tavsiye etmem ama hoşunuza giderse öyle kullanın. Yazılarıda kötü gösterebilir ayrıca, sadece oyunda darboğazı komple kaldırsın diye önerdim.
Tabi keyfinize kalmış, zararı yok.
Wattman herşeyden kaynaklı olabilir. PC'yi zorla kapatırsanızda oluyor, oyun oynarken veya PC'yi kullanırken olmadığı sürece sorun yok. Dediğim ayarı kaparsanız PC açılırkende olmaz bi daha diye umuyorum.
@He stole my money Tamamdır hızlı başlatı kapatırım. Ana menüde 2kya alınca minicik oldu. Dediğin gibi oyunda almak daha mantıklı. Ek olarak şimdiki ayarı dışa aktardım.
@He stole my money Tamamdır hızlı başlatı kapatırım. Ana menüde 2kya alınca minicik oldu. Dediğin gibi oyunda almak daha mantıklı. Ek olarak şimdiki ayarı dışa aktardım.
@Crexy. Ee Allah kurtarsın hocam. Kasayı dizdik R5 2600 işlemci var ekran kartı olarak da RX 6600 XT var. @He stole my money çok sağ olsun çok yardımcı oldu her sorunda. Daha iyileri senin olsun dostum. İnşallah hayırlısı bakalım.
@Crexy. Ee Allah kurtarsın hocam. Kasayı dizdik R5 2600 işlemci var ekran kartı olarak da RX 6600 XT var. @He stole my money çok sağ olsun çok yardımcı oldu her sorunda. Daha iyileri senin olsun dostum. İnşallah hayırlısı bakalım.