T.t
Hectopat
@He stole my money Sebebi ne peki sizce? 2kya alsam Fps artar mı csde?
AMD Adrenalin açın: Oyun/Ekran:@He stole my money Amd Vsrden nasıl 2kya alırım?
@He stole my money Windows ayarından 2kya mı alayım?
Çoğunlukla saçma görünüyor, oyüzden pek tavsiye etmem ama hoşunuza giderse öyle kullanın. Yazılarıda kötü gösterebilir ayrıca, sadece oyunda darboğazı komple kaldırsın diye önerdim.@He stole my money Windows ayarından 2kya mı alayım?
Wattman herşeyden kaynaklı olabilir. PC'yi zorla kapatırsanızda oluyor, oyun oynarken veya PC'yi kullanırken olmadığı sürece sorun yok. Dediğim ayarı kaparsanız PC açılırkende olmaz bi daha diye umuyorum.@He stole my money Sebebi ne peki sizce?
Reis biz 25 fps ets 2 oynuyoruz düşük ayarlarda sen ne anlatıyorsun ya@He stole my money Tamamdır hızlı başlatı kapatırım. Ana menüde 2kya alınca minicik oldu. Dediğin gibi oyunda almak daha mantıklı. Ek olarak şimdiki ayarı dışa aktardım.
@crexy.ee Burdayım reis.![]()
@Crexy. Ee Allah kurtarsın hocam. Kasayı dizdik R5 2600 işlemci var ekran kartı olarak da RX 6600 XT var. @He stole my money çok sağ olsun çok yardımcı oldu her sorunda. Daha iyileri senin olsun dostum. İnşallah hayırlısı bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.