R5 2600 ile R5 5600 arasında çok fark var mı?

• Konuyu başlatan T.t
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 140
  • Görüntüleme 3.534
@He stole my money %60 RPM'de falan derece 65 altına düşer mi? Yazdım hocam bakalım. Ne fiyat derse tamamım yakın zaten.
Kesin birşey demek yanlış olur ama 1600 civarı bile o sıcaklıklara düşürür diye düşünüyorum, kafanızıda ütülemez o değerler.

@He stole my money Tahminimce 1600 falandır. Baktım hocam 1800 rpm.
Başka alıcı varmış ondan haber bekliyoruz sabahtan beri. O haber vermezse Düz alırız artık. Xt olmayan yine yakınımda var. 5500 demiş.

64-65 derece diyor. 1800-2000Rpmde çalışıyor. Öbür adam cevap vermemiş. Almaya gidiyoruz ozaman. Fiyatı iyi bence.

Son düzenleme:
@He stole my money Tahminimce 1600 falandır. Baktım hocam 1800 rpm.
Başka alıcı varmış ondan haber bekliyoruz sabahtan beri. O haber vermezse Düz alırız artık. Xt olmayan yine yakınımda var. 5500 demiş.

64-65 derece diyor. 1800-2000Rpmde çalışıyor. Öbür adam cevap vermemiş. Almaya gidiyoruz ozaman. Fiyatı iyi bence.
Tamamdır hocam, hayırlı olsun şimdiden.

@He stole my money Hocam arkadaşta test edicek cihaz yok. Dün videosunu çekmiş ekran kartının furmark videosunu şuan babasının evindeymiş babası ayağı sakatmış galiba. Dün çektiğinin kanıtını attı. Ekran kaydı alıp attı dün akşam çekmiş aynı ekran kartı ilandaki kasasıyla beraber. Dün alıcıyla konuşmuş o vazgeçmiş o videoyu attı. Sence alalım mı? Adama geliyoruz dedik.

@He stole my money Hocam arkadaşta test edicek cihaz yok. Dün videosunu çekmiş ekran kartının furmark videosunu şuan babasının evindeymiş babası ayağı sakatmış galiba. Dün çektiğinin kanıtını attı. Ekran kaydı alıp attı dün akşam çekmiş aynı ekran kartı ilandaki kasasıyla beraber. Dün alıcıyla konuşmuş o vazgeçmiş o videoyu attı. Sence alalım mı? Adama geliyoruz dedik.
Orada illaki bilgisayarcı veya İnternet kafe vardır hocam. Bir bakın. En kötü babasının evini bildiğiniz için birşey olursa kaçamaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı