R5 2600 işlemci için sıvı soğutma önerisi

Yer
Dünya'da bir yer
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B450M-K
Ryzen 5 5600
Sapphire RX 6700 10GB
16 GB Corsair Vangeance
750W Gigabyte PSU
AOC 21" Monitör
AMD'nin kendi stok soğutucusu (Wraith Stealth) ile kullanıyorum, herkes bu soğutucuyu yakından tanır zaten :) İşlemciyi köküne kadar OC yapmak istiyorum fakat bu soğutucu ile mümkün değil maalesef. Vatan Bilgisayar'da şu soğutucuyu beğendim ama performansı nasıldır size sormak istedim.

AMD'nin kendi stok soğutucusu (Wraith Stealth) ile kullanıyorum, herkes bu soğutucuyu yakından tanır zaten :) işlemciyi köküne kadar OC yapmak istiyorum fakat bu soğutucu ile mümkün değil maalesef. Vatan Bilgisayar'da şu soğutucuyu beğendim ama performansı nasıldır size sormak istedim.

Hocam bütçeniz bu civarlarda ise bence sıvı soğutma yerine güzel bir kule tipi soğutucu alırsanız işinizi daha çok görür.

O sıvı soğutma kötü maalesef. Pişman eder. SE-214-XT gibi kule tipi soğutucu bu soğutucudan daha fazla performans verir. İlla sıvı soğutma dersen:

Hocam bütçeniz bu civarlarda ise bence sıvı soğutma yerine güzel bir kule tipi soğutucu alırsanız işinizi daha çok görür.

Hava soğutma yerine sıvı soğutma alırsam işlemcimi daha çok soğutabilirim diye düşünmüştüm.

Hava soğutma yerine sıvı soğutma alırsam işlemcimi daha çok soğutabilirim diye düşünmüştüm.
Ryzen 5 2600'ü çok da pahalı olmayan 12 cm kule tip hava soğutucular da kolay bir şekilde soğutabildiği için bu işlemciye daha fazlasını harcamak gereksiz olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı