R5 2600 MSI RTX 2060 Sistem Toplama

ugurgvn

Hectopat
Öncelikle selamlar ben kasa ile ekran kartını ayrı sitelerden almak istiyorum ama alacağım sistemdeki kasa ile ekran kartı uyumlu olur mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

370845
370846

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın 2 fanlı stardart boyutlarda birşey uyumsuzluk olmaz anakartında mATX olduğu için oda ufak boyutlu uyumsuzluk olmaz.
Kasanın özellikerinde 35 Cm kadar ekran kartı desteği 16 cm kadar işlemci soğutucu desteği var.
370851

Ama bana soracak olursan anakartını ve kasayı bir tık kaliteli al.
Mesela anakart olarak 4 slot RAM ve çift M2 destekli şu model nasıl.
Ekran kartının fiyatını tam göremedim ama şu modelde güzel fiyatlı cebine uyarsa incele derim.
Gerekirse elinde HDD varsa SSD 240 GB yapıp daha kaliteli bir kasa almanı öneririm SSD sonra eklenir ama kasa kolay kolay değişmez.

Ekran kartın 2 fanlı stardart boyutlarda birşey uyumsuzluk olmaz anakartında mATX olduğu için oda ufak boyutlu uyumsuzluk olmaz.
Kasanın özellikerinde 35 Cm kadar ekran kartı desteği 16 cm kadar işlemci soğutucu desteği var.
Eki Görüntüle 370851
Ama bana soracak olursan anakartını ve kasayı bir tık kaliteli al.
Mesela anakart olarak 4 slot RAM ve çift M2 destekli şu model nasıl.
Ekran kartının fiyatını tam göremedim ama şu modelde güzel fiyatlı cebine uyarsa incele derim.
Gerekirse elinde HDD varsa SSD 240 GB yapıp daha kaliteli bir kasa almanı öneririm SSD sonra eklenir ama kasa kolay kolay değişmez.

ekran kartının fiyatı 3 bin tl civarındaydı önerilerinizi dikkate aldım kasamı nzxt h500 siyah-mavi yaptım ekran kartını da anakartı da dediğiniz gibi yaptım teşekkürler :)

H500i model kasa daha güzel ama oda biraz pahalı. H500 alacaksanda arayıp beyaz rengibi bulmanı öneririm. Bence şu kasada güzel hoşuna giderse fiyat olarakta aynı sayılır temperli cam.
Bu kasada ekran kartını dik monte edebiliyorsun. Ekran kartınıda 3 fanlı model alıp dik koyarsan gözede hitap eder sistemin.

H500i model kasa daha güzel ama oda biraz pahalı. H500 alacaksanda arayıp beyaz rengibi bulmanı öneririm. Bence şu kasada güzel hoşuna giderse fiyat olarakta aynı sayılır temperli cam.
Bu kasada ekran kartını dik monte edebiliyorsun. Ekran kartınıda 3 fanlı model alıp dik koyarsan gözede hitap eder sistemin.
kalbimdem vuruldum galiba 😂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı