R5 2600 MSI RX580 PC donuyor ekrandan görüntü gidiyor

LeonBressius

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımda şu sorunu yaşıyorum birden ekran kitleniyor mouse vs hareket etmiyor 3-4 saniye sonra ekrandan görüntü gidiyor fakat kasanın fanları ışığı çalışmaya devam ediyor. Restart atmak zorunda kalıyorum, şöyle bir detay var en son Steam'de gezerken yaşadım bu sorunu. Yeni aldığım bir oyunda 18 saat gametime olmuş bir kere bile oyunda yaşanmadı. Belirli bir süresi de yok gibi bundan bir önce yaşandığından 20 gün geçti. Bu sorun neden yaşanıyor olabilir

Sistemim:
Ryzen 5 2600
MSI RX580 8 GB OC
Adata 480GB SU630
XPG 8 GB 3000MHz
MSI B450M PRO Max

Hocam aynı sisteme sahibim muhtemel sürücü hatası gibi duruyor şu an hangi sürücüyü kullanıyorsunuz ekran kartından wqhl olanı kullanmaya özen gösterin betalarda bazen bu tarz sıkıntılar olabiliyor.

Sorun burda diye düşünüyorum dediğiniz gibi.

20.2.1 sürümünü kullanıyorum üzerine updateler geldi ama update yapmaya çekindiğim için yapmadım amd tarafında driver sorunları yaşanıyor dendiği için

+++
buna ek olarak windows olay görüntüleyicisinde ve minidumpta buna dair bir problem çıkmıyor

Adrenalin 2020 sürüm 20.4.2 önerilen (WHQL) şu an onaylanmış en güncel sürüm hocam DDU ile Driver sileyim sıfırdan bunu kurun gözlemleyin bakalım hata verecek mi? PSU'nuz nedir hocam onu da yazar mısınız size zahmet.

psu kasa içinde gelen
THERMALTAKE V200 TG 600W 80PLUS

Ve neden driver silip yüklemeyi önerdin direkt kendi programından update demek işe yaramıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…