Güncel sürüm her ikisi de. İşlemci modeli farklı olunca mı böyle yapıyor ne yapıyor anlamadım. Eğer o program üzerinden en verimli OC ayarlarını biliyorsanız indirip denerim. Ama dediğim gibi bendeki arayüz bir karmaşık.
Evet bendeki böyle ama arkadaşımda çok daha sade ve basit bir arayüz vardı. Orda ayarladık ve stabil şekilde kullandı. Her neyse ben en son 3.7 GHz için 1.2V verdim BIOS'ta. Bu civarlarda stabil görünüyor test tamamlanmadı.
Evet bendeki böyle ama arkadaşımda çok daha sade ve basit bir arayüz vardı. Orda ayarladık ve stabil şekilde kullandı. Her neyse ben en son 3.7 GHz için 1.2V verdim BIOS'ta. Bu civarlarda stabil görünüyor test tamamlanmadı.
3.7 GHz için 1.2V stabil hocam. All-core şeklinde. Tavsiyeniz var mı?Basic View'dan bakıyor demek ki arkadaşın, bu resimde olan Advanced View.
3.7 GHz için 1.2V stabil hocam. All-core şeklinde. Tavsiyeniz var mı?
3.9GHz 1.3v olur mu?
Hocam 200 MHz için 0.1v çok değil mi?
Olmamıştı o hocam. Keşke tüm denemeleri not alsaydım işimiz daha kolay olurdu ama zaman buldukça not alarak yapacağım. Bugünlük son sorum şu tek çekirdek tüm çekirdek olayı ile ilgili. Hangisi darboğaz konusunda daha çok işimize yarar? Tek çekirdek OC araştırayım eğer o daha iyi olacaksa.3.9GHz 1.3v olur mu?
Bugünlük son sorum şu tek çekirdek tüm çekirdek olayı ile ilgili. Hangisi darboğaz konusunda daha çok işimize yarar? Tek çekirdek OC araştırayım eğer o daha iyi olacaksa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.