R5 2600 OC yapmak

4.2 değerini uzun bir uğraş sonrasında buldum. İkisi de aynı şey kesinlikle değildir. Birisi işlemci soğuk iken tekli çekirdek fabrikanın ayarlamış olduğu değerin en üstüne gelir. O.C ise tüm çekirdeklerin 4.2 de voltaj vererek arttırılmasıdır kısaca.

Dostum BIOS'dan adım adım deneyerek stabil hızı yakalayabilirsin.
4.2 değerini uzun bir uğraş sonrasında buldum. İkisi de aynı şey kesinlikle değildir. Birisi işlemci soğuk iken tekli çekirdek fabrikanın ayarlamış olduğu değerin en üstüne gelir? O.C ise tüm çekirdeklerin 4.2'de voltaj vererek arttırılmasıdır kısaca.

Siz o anakartla bu değerleri iyi yakalamışsınız bugün biraz zorlayacağım sistemi.

Ben bu anakartı alırken çok kalın kafalı arkadaşlar vardı. İleride O.C yapamazsın bileşenleri dandik diyen çok oldu. Kasa hava akışı önde 6 adet fan 1 adet egzoz fan olarak ayarlı lakin, kasamın önünde panel yok. Belkide çok büyük bir +.
Ryzen master programından yapıyorsun sanırım 3.9 GHZ çekmeyi, oradan yapıyorsan yapma.

Ben bu anakartı alırken çok kalın kafalı arkadaşlar vardı. İleri de O.C yapamazsın bileşenleri dandik diyen çok oldu. Kasa hava akışı önde 6 adet fan 1 adet egzoz fan olarak ayarlı lakin, kasamın önünde panel yok. Belkide çok büyük bir +.
Ryzen Master programından yapıyorsun sanırım 3.9 GHz çekmeyi, oradan yapıyorsan yapma.

Ne gibi sıkıntısı olabilir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı