@RedSea Prime95 ile Small FFTs seçeneğini seçip test eder misin? Test esnasında HWiNFO ile değerleri takip edip atar mısın ayrıca? CPU Core Voltage satırının yer aldığı bölümde çektiği güç ve voltaj yazacaktır, sıcaklık da aynı şekilde.
Testi başlatalı sanırım 5 dakika oldu. Teste başlarken Small FFTs seçtim. Buyurun resim. AIDA64 hiç strese sokamıyormuş ki işlemciyi Sildim bilgisayardan direkt.
@RedSea Çok ilginç, ben daha fazla ısınmasını ve güç çekmesini beklerdim . Frekansın düşüp düşmediğini kontrol eder misin? 100W düşük geldi bana. Small yerine smallest da seçmiş olabilirsin.
@RedSea Çok ilginç, ben daha fazla ısınmasını ve güç çekmesini beklerdim . Frekansın düşüp düşmediğini kontrol eder misin? 100W düşük geldi bana. Small yerine smallest da seçmiş olabilirsin.
Evet o iki seçeneği kontrol ettim, small seçtiğime eminim. Acemi şansı mı demeliyim bilmiyorum Test hala devam etmekte. Ek olarak test başladığında görev yöneticisinde 3.96GHz idi. Hala sabit duruyor.
Valla sizin sayenizde işi kavrıyorum yavaştan Vcore değerini kaça yükseltmeliyim? Birde görev yöneticide neden 3.96 gözüküyor? İnfo programında 3991 gözüküyor