@Tolga Samet Bu biraz bilmediğimiz oldu@Vlkndmr Tam anlamadım, bildiğimiz GHz işte.
@Tolga Samet Cidden kendime çıkmış kadar arkadaş adına sevindim. Abi bende sans yok BIOS güncelleyemiyorum dusun anlamsız şekilde, overclock yapsam heralde bu sanssizlikla sistemi elime alırım@Lemi Galip Şanslılar var öyle 4.3'ü 1.35V-1.4V ile gören. 4 için 1.26V gayet iyi sayılır.
Sizin 3000 serisi özel BIOS fikrinize ne cevap veriler?MSI'a ticket attım, bakalım ne diyecekler.
@Tolga Samet bende attım ticket, USB'ye son sürüm BIOS indirip attım. M-Flash'a tıkladıgımda ekran gidiyor sadece fanlar çalışıyor. Açabilmek için BIOS sıfırladım.@Mithat Berhan 3700X'te 4.4'te stabilite yakalayan yok henüz, o kadar da lanet bir işlemci. 3800X ne güzel all core 4.5 olmuş çoğu kişide. 4000 umarım AM4 sokete çıkar da değiştiririm şunu. İşlemci olmayınca RAM'lere overclock yapmayı denedim, burada da anakart engeline takıldım. 1.35V üzeri veremiyorum RAM'lere.
@Vlkndmr Ben de pek şanslı sayılmam açıkçası, 1.45V falan verebilsem CL18'i CL16 yapacağım ancak anakarttan mıdır nedir verince her türlü crash veriyor. Hatta 1.36V yapınca da veriyor, MSI'a ticket attım, bakalım ne diyecekler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.