Beyler Sistem Alırken kombine edin bilgisayarınızı tek amd gitmeyin bendede aynı sorunlar vardı fx8350 ile r9 290x kullanırken gereksiz şekilde ısınıyordu 94 derece ekran kartı ve ekran kartı da nzxt g12 kraken ve crossair h75 120mm sıvı soğutması olmasına rağmen acayıp şekilde ısınıyordu söyle işlemçiye overclock uyguladığı için Power den normalin üstünde Bi voltaj alıyordum belli Bi zaman sonra biosta oynarken benim akıllısızlığım anakartı bozdum sonra gittim intel i7 3770k İşlemçi aldım overclocksuz şekil oynadım şunu fark ettim oyunlarda eskisi gibi ısınmıyordu söyle amd amd gitmeyin ikisinde aşırı derecede güç tüketiyor intele ve nvidia'ya göre bide overclock yaparsanız powersupply iyi değilse belli Bi zaman sonra pc saçma şekilde ısınıyor bunuda anakart iyi değilse yapar ama benim fx8350 de olan anakart msı 970 gaming anakarttı tam emin değilim ama sonuç olarak bişiler sapıtıyor pcde gereksiz ısınıyor benşn tercihim intel amd amd nvidia yapılması daha sağlıklı olucaktık eğer elinizde başka sistem varsa deneyiniz aynı sorun oluyorsa yazın tekrar çözüm bulmaya çalışalım bende çok çektim zamanında hanı msı afterburner indiripte voltajlar ile oynamayın bilmeyen arkadaşlar için yakarsınız yazık olur