R5 2600 RTX 2060 sistem PUBG Mobile'da kasıyor

dikkatet3806

Centipat
Makaleler
2
Arkadaşlar, uzun aradan sonra tekrardan başladım. Oyun hoş güzel fakat HDR işte ayarlar yüksekte oyun akıyor fakat mouse çevirirken ani takılmalar meydana geliyor. Ben akıcı aşırı da yapsam aynı sonuç HDR'da oynasamda aynı sonuç. Bunun sebebi nedir? RTX 2060 sistemle PUBG Mobile kasar mı? Ya böyle bir şey olabilir mi?

Oyunun emulatörle sorunu bu. Hangi Android emulatörü kullanırsanız kullanın (ki bu Gameloop'da daha belirgin) bir takılma oluyor. Maalesef sağlıklı çalışmıyorlar.

Ben geçen sene direk Windows gibi Android bir işletim sistemini dahili ekran kartı olan dizüstü bilgisayarıma kurmuştum. Gram kasmadı veya takılmadı. 60 FPS sabit oynatmıştı. Emulatörler sağlıklı çalışamıyor Wİndows'da. Ayrı bir işletim sistemi olarak Android kurulduğunda bilgisayara çok daha rahat oynanıyor oyun.

Arkadaşlar, uzun aradan sonra tekrardan başladım. Oyun hoş güzel fakat HDR işte ayarlar yüksekte oyun akıyor fakat mouse çevirirken ani takılmalar meydana geliyor. Ben akıcı aşırı da yapsam aynı sonuç HDR'da oynasamda aynı sonuç. Bunun sebebi nedir? RTX 2060 sistemle PUBG Mobile kasar mı? Ya böyle bir şey olabilir mi?

Yüksek ihtimalle kullandığınız emülatörden dolayı. Kasmadan oynamak isterseniz PUBG Lite bilgisayar versiyonu ücretsiz.

Hayır ben pubg mobile oynayacağım bana başka oyun sunmayın. Bir oyun için android işletim sistemi kurmakta ne kadar sağlıklı bilinmez. Bir yolu yok mu takılmaların. Akıyor oyun ama aöyle bir takılıyor ki yani engel oluyor denebilir şekilde oynamaya.

Hayır ben PUBG Mobile oynayacağım bana başka oyun sunmayın. Bir oyun için Android işletim sistemi kurmakta ne kadar sağlıklı bilinmez. Bir yolu yok mu takılmaların. Akıyor oyun ama aöyle bir takılıyor ki yani engel oluyor denebilir şekilde oynamaya.

Emülatör değiştirmek olabilir belki onun dışında çözüm bulamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı