R5 2600 RTX 2060 texture shimmering

berkay_19

Femtopat
Daha fazla  
RAM
HyperX DDR4 3200 MHz 16 GB
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
ASUS A320M-K
İşlemci
Ryzen 5 2600
Merhaba. Benim Ryzen 5 2600, ASUS A320M-K ve 16 GB RAM ve RX580'li bir sistemim vardı. Texture shimmering sorunuyla karşılaşınca ekran kartından kaynaklı düşündüm. Ekran kartını da alıcıyı kazıklamama amacıyla ucuz fiyata sattım böyle böyle sorunu var falan.

Sonra dün yeni ekran kartım geldi, RTX 2060. ben bu ekran kartını taktım bilgisayarıma format attım. Windows 11 kurdum ve yine aynı sorunla karşılaştım. Görüntü çamur, kenarları çok kötü. Monitörden de değil bu sorun, farklı monitörler ve farklı kablolarla da denedim. Ekran kartım sorunlu olamaz, yeni geldi. Sizce nedir? İşlemci mi, anakart mı, PSU mu? Ne yapmalıyım?

Belki yardımcı olabilir.

Belki yardımcı olabilir.
Yok maalesef.Denemiştim bunu önceki ekran kartımda yine aynıydı.
Psumu mu değiştirmem gerek ,yoksa bina elektriği mi ?

Kaçak elektrik ya da sanayi elektriği kullanmıyorsanız şebekeden kaynaklanıyor olamaz. Olsa bile PSU'lar 120-240V arası gerilimi regüle ederek çıkışa verebiliyor. Oyun çalışırken alacağınız bir güç grafiği teşhisi kesinleştirebilmemiz için yeterli olur.

Kaçak elektrik ya da sanayi elektriği kullanmıyorsanız şebekeden kaynaklanıyor olamaz. Olsa bile PSU'lar 120-240V arası gerilimi regüle ederek çıkışa verebiliyor. Oyun çalışırken alacağınız bir güç grafiği teşhisi kesinleştirebilmemiz için yeterli olur.
EMI kaynaklı sorun yaşayanlar çok. Özellikle yabancı forumlarda bu konuyla ilgili onlarca tartışma var. Sorunun tam sebebini bulan görmedim daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı